Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ο....''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ'' ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ !!! [ video ]




 

Συνέντευξη του δημάρχου Πάτρας στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου (Real fm 19/11/2018) για το ….''έγκλημα'' να μετατρέψει έναν σκουπιδότοπο σε πάρκο! Ο Κώστας Πελετίδης εγκαλείται για την πράξη του.

Στα χνάρια του Γκέμπελς




Η ναζιστική ιστοσελίδα ethnikismos.net ξέρασε, όπως άλλωστε το συνηθίζουν, ποταμό λυμάτων, αισχρά ψεύδη ενάντια στο ΚΚΕ.

Κατά τον προσφιλή τους τρόπο, αφού στήσουν σκηνικό από τερατώδη ψέματα, εκμεταλλευτούν γεγονότα της επικαιρότητας, θα τα συνδέσουν με το ΚΚΕ, για να οδηγηθούν σε κατασκευασμένα ψέματα.

Δημοσίευσαν λοιπόν «άρθρο» χρησιμοποιώντας τμήμα από το σύνθημα: «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ αντίσταση και πάλη».

Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα έβαλαν τίτλο στο «άρθρο» τους: 
«Αλήθεια, γιατί οι κουκουέδες θυμήθηκαν τώρα τελευταία την …"Αντίσταση και πάλη"».

Οι ναζί αφού χρησιμοποιούν γκεμπελική τακτική που ζέχνει, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα γράφοντας ότι τάχα το ΚΚΕ χρησιμοποιεί αυτό το σύνθημα μόνο όταν θέλει να πιέσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, για να ζητήσει κάποια χάρη ή διευκόλυνση. Ξεδιάντροπη συκοφαντία.

Οι ναζιστές τυφλοπόντικες έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το ΚΚΕ ...εκτός από τις παρενοχλήσεις και τους τραμπουκισμούς, για να πετύχει τους σκοπούς του, χρησιμοποιεί και τρόπους σαν τη μαφία.

Αίσχος! Έχουν το θράσος οι γερμανοντυμένοι, οι κουκουλοφόροι και συνεργάτες την περίοδο της κατοχής των Γερμανών ναζιστών, των Ιταλών και Βούλγαρων φασιστών, οι δημιουργοί των Ταγμάτων Ασφαλείας και των Ταγμάτων Εφόδου, τα τσιράκια των εργοδοτών να έχουν την αναίδεια να κατηγορούν το ΚΚΕ ότι λειτουργεί ως μαφία.

Η θέση που σας ανήκει, ναζιστικά κατακάθια, είναι στη χωματερή της Ιστορίας.

Ο λαός μας να απομονώνει παντού και πάντα τους κάθε λογής φασίστες και ναζιστές. Να μην έχουν τόπο να σταθούν τα κοινωνικά αποβράσματα, οι εκφραστές των συμφερόντων του κεφαλαίου.

Λ. Α.

902gr

Νέα εισαγγελική παρέμβαση στο συνδικαλιστικό κίνημα


6 συνδικαλιστές καλούνται σε απολογία γιατί αντιστάθηκαν στη νοθεία στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης



Εισαγγελική παρέμβαση για το 35ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (ΕΚΚ), μετά από αναφορά της δικηγόρου που εκτελούσε χρέη δικαστικού αντιπροσώπου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, καταγγέλλει η «Ταξική Ενότητα» Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, τονίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί «ένα νέο επεισόδιο στην προσπάθεια πρόσδεσης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος στις ανάγκες κερδοφορίας του κεφαλαίου, αυτήν τη φορά μέσω της τρομοκράτησης και του αυταρχισμού».

Συγκεκριμένα, μετά την αναφορά της δικαστικού αντιπροσώπου, 6 συνδικαλιστές της «Ταξικής Ενότητας», εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στο συνέδριο του ΕΚΚ, οι δύο από τους οποίους είναι σήμερα και μέλη της διοίκησής του, καλούνται σε απολογία στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για δήθεν... παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας!

Κάνοντας μπίζνες με την κάνναβη...




Μέχρι τον επόμενο μήνα θα αδειοδοτηθούν 14 εταιρείες για την παραγωγή και επεξεργασία της λεγόμενης «φαρμακευτικής» κάνναβης στην Ελλάδα, οι οποίες, σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα επενδύσουν 185 εκατ. ευρώ. Ηδη προχτές ανακοινώθηκαν οι πρώτες δύο εταιρείες («ΒΙΟΜΕΚΑΝ ΑΕ» και «ΒΙΟΠΡΟΚΑΝ ΑΕ») που έλαβαν τις σχετικές άδειες και θα επενδύσουν 22 εκατ. ευρώ σε περιοχές της Λάρισας και της Κορίνθου. Η ανακοίνωση έγινε σε πανηγυρικούς τόνους από την κυβέρνηση (κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργείων Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Υγείας), λέγοντας ξεκάθαρα ότι η χώρα μας, λόγω των ευνοϊκών εδαφοκλιματολογικών συνθηκών, αποτελεί «παράδεισο» για τέτοιου είδους μπίζνες, καθώς εξασφαλίζεται αποδοτικότερη παραγωγή, άρα και μεγαλύτερη κερδοφορία για τις εταιρείες που επενδύουν μεγάλα κεφάλαια στην παραγωγή, την επεξεργασία και τη «φαρμακευτική» μεταποίηση της κάνναβης. Μάλιστα, τα κυβερνητικά στελέχη έσπευσαν ξανά να μοιράσουν διαβεβαιώσεις προς τους επίδοξους επενδυτές, ότι το «αυστηρό νομικό πλαίσιο λειτουργίας θα είναι ευέλικτο και φιλικό», ως ένα επιπλέον κίνητρο για να φέρουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα.