Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Μπουγάδα

 

Πηγή: Eurokinissi

 

«Αυτά που συζητάμε σήμερα, σε λίγα χρόνια θα φαίνονται μακρινά και παρωχημένα, αφού η τεχνολογία φέρνει στο φως ότι θα είναι πραγματικότητα η τεχνητή μήτρα, μέσω της οποίας οι γονείς, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, θα παραγγέλνουν το παιδί τους και θα συνεχίζουν την υπόλοιπη ζωή τους εντελώς κανονικά».

Με τέτοια ...ξεσπάσματα «προόδου» επιχειρηματολογούν υπέρ του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών βουλευτές των αστικών κομμάτων στη Βουλή. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Σπ. Μπιμπίλας της Πλεύσης Ελευθερίας έλεγε τα παραπάνω, εξαπέλυε βολές στο ΚΚΕ ότι είναι «παρωχημένες» οι επισημάνσεις του για το δικαίωμα του παιδιού, για τη μητρότητα και την πατρότητα, για την εμπορευματοποίηση της τεκνοποίησης κ.ο.κ. Βέβαια, από κάτι τέτοιες τοποθετήσεις επιβεβαιώνονται πλήρως οι επισημάνσεις και η επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση του ΚΚΕ για το νομοσχέδιο, αλλά και οι προειδοποιήσεις για τους επικίνδυνους δρόμους που αυτό ανοίγει.

Χώρια που «αδειάζουν» τους διάφορους «ΚΚΕδολόγους» του διαδικτύου, που όταν τα λέει το ΚΚΕ είναι «συνωμοσιολογία», ενώ όταν τα παραδέχονται στη Βουλή όσοι κάνουν τη γνωστή «προοδευτική» μπουγάδα στην κυβέρνηση της ΝΔ, είναι απλά ...Τρίτη.

Αναδημοσιεύεται από τον «Ριζοσπάστη» της Πέμπτης 8 Φλεβάρη 2024

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου