Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 9-10 Μάρτη

 

 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 9-10 Μάρτη:

 

  • Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 9 Ιούνη 2024. Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών! Εργάτες και εργάτριες, υπάλληλοι, βιοπαλαιστές αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέοι και νέες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, το ΚΚΕ σας καλεί να δώσουμε μαζί τη μάχη των ευρωεκλογών στις 9 Ιούνη! Για να δυναμώσει η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, στις κάλπες και στους δρόμους της διεκδίκησης! Την Κυριακή 10 Μάρτη η παρουσίαση του Καλέσματος, σε εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ στο ΣΕΦ, στις 11 το πρωί, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ Δ. Κουτσούμπα.
  • Το πόρισμα του ΚΚΕ στην Εξεταστική για τα Τέμπη. Προδιαγεγραμμένο έγκλημα με συγκεκριμένες πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δ. Κουτσούμπα, παρέδωσε το Πόρισμα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
  • Δευτέρα 11 Μάρτη, 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ ενάντια στην πολεμική εμπλοκή. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα, καμία συμμετοχή στους πολέμους των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις.
  • Μεγαλειώδες  πανελλαδικό συλλαλητήριο Φοιτητικών Συλλόγων στην Αθήνα. Συγκλονιστικό, πάνδημο μήνυμα απόρριψης του νομοσχεδίου - έκτρωμα. Ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές και πτυχία με αξία συνεχίζεται, με νέες παρακαταθήκες. Άγρια προσπάθεια της κυβέρνησης να διαλύσει το συλλαλητήριο, ενώ ετοιμαζόταν να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ το βράδυ της Παρασκευής.
  • 8 Μάρτη - Παγκόσμια Μέρα Γυναίκας: Αγώνας για να ξεριζώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της ανισοτιμίας, της βίας, της εκμετάλλευσης. Πολύμορφη δράση από την ΟΓΕ, σωματεία και φορείς. Παρέμβαση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Βουλή.
  • Κατήφορος χωρίς πάτο: Ενορχηστρωμένη επίθεση στο ΚΚΕ για να κρυφτεί η σαπίλα από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά.
  • Άρθρο: Με νέα ορμή παλεύουμε για το δίκιο του λαού. Δυναμώνουμε το Κόμμα παντού!
  • Βιοπαλαιστές αγρότες - κτηνοτρόφοι: Την Κυριακή 10/3 τιμούν αγωνιστικά το Κιλελέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου