Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ένα διαφορετικό μήνυμα αλληλεγγύης στο ΚΚΕ και τον ελληνικό λαό... (VIDEO)

 

CHRIS SMALLS - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «AMAZON», ΗΠΑ


 
 

Κι όμως... η χτεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα «ταξίδεψε» ως τις ΗΠΑ! Με ανάρτηση στα social media ο Chris Smalls, πρόεδρος του Σωματείου της «Amazon» (Amazon Labor Union) αναδημοσιεύει βίντεο με απόσπασμα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, όπου αναφέρεται στην ανάγκη ύπαρξης και δράσης Κομμουνιστικού Κόμματος σε μία χώρα, τονίζοντας πως αυτό «μας το θύμισαν οι πρωτοπόροι Γάλλοι συνδικαλιστές εργάτες, που μας υποδέχτηκαν στις μεγαλειώδεις απεργίες στο Παρίσι, αλλά και εμείς τους υποδέχτηκε εδώ την Πρωτομαγιά. Έφυγαν μιλώντας για τη σημασία ύπαρξης και δράσης δυνατού ΚΚ με προσανατολισμό στο εργατικό κίνημα, στην προοπτική της πάλης.

Μας το θύμισε ο πρόεδρος του Σωματείου της "Amazon", που από εδώ, από την Ελλάδα, έστειλε μήνυμα στους Αμερικανούς εργάτες για την ανάγκη να ιδρυθεί εργατικό κόμμα στη δική τους χώρα. Ε, ναι, λοιπόν! Η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη των λαών».

O Chris Smalls «ανταποδίδει» με το δικό του μήνυμα όπου αναφέρει: «Ευχαριστώ Ελλάδα - Σας αγαπώ όλους - Διεθνής αλληλεγγύη» και υπενθυμίζει ταυτόχρονα τη δική του προηγούμενη ανάρτηση στα social media όπου ανέφερε πως «χρειαζόμαστε ένα εργατικό κόμμα στις ΗΠΑ».

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου