Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Αίσχος! Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης χωράει ακόμα και φασιστοειδή!

 

 

Στο δημοσιευμένο πρόγραμμα της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στην Ελευσίνα, διαπιστώνουμε ότι αφηγητής και εκφωνητής σε κεντρικό δρώμενο θα είναι πρώην υποψήφιος βουλευτής με την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Το γεγονός αυτό έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλοντας τάχα να εμφανιστεί ότι βάζει εμπόδια στη δράση των Χρυσαυγιτών και άλλων φασιστοειδών, φέρνει τροπολογία που αναπαράγει την απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων εξισώνοντας τον φασισμό με τη ριζοσπαστική και κομμουνιστική ιδεολογία και δράση.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι στον πολιτιστικό βούρκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωράνε κάθε είδους κατακάθια. Όπως τόσα χρόνια που σε αυτή την ιμπεριαλιστική ένωση, που όλα τα αστικά κόμματα ασπάζονται, χωράνε φασιστικές Κυβερνήσεις, κυβερνήσεις τύπου Ζελένσκι που απαγορεύουν κομμουνιστικά κόμματα και κομμουνιστικά σύμβολα.

Δημοτικές, Περιφερειακές Αρχές και όσοι τόσα χρόνια διαφήμιζαν το θεσμό ως μεγάλη πολιτιστική παρέμβαση είναι υπόλογοι απέναντι στο λαό της Ελευσίνας και «ζέχνουν» το ίδιο με τις αξίες της ΕΕ που υπερασπίζονται!

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου