Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Τζίνα Τσαλικιάν: “Αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη”“Το άδικο δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα”

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Εφετείου για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα και τον Βασίλη Σαραλιώτη, τοποθετήθηκε δημόσια. Κατά την άποψή μας η δήλωσή της έχει ιδιαίτερη αξία:
“Το παιδί μου δολοφονήθηκε από ένα στυγερό δολοφόνο και από τον αδίστακτο συνεργάτη του.
 
Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται.
 
Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη.
 
Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: «Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου». Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο.
 
Τώρα ήρθε και το ολοκληρωτικό χτύπημα. Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι.
 
Το άδικο όμως δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
 
Τζίνα Τσαλικιάν, Αθήνα 5/8/2019″

1 σχόλιο:

 1. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!

  ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!

  .....Άλλοιώς Είσαστε πασαλημένες..... μουστάρδες!!!!


  ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

  ......... αλλοιώς.... Αει Σιχτίρ στην ΛΑΪΚΉ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή