Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σε διαθεσιμότητα ακόμη και νεκρή!!!

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ... Νεκρή Λαρισαία εκπαιδευτικός στις λίστες του Παιδείας!

 
To υπουργείο Παιδείας έδωσε σήμερα 31 Ιουλίου 2013 τις λίστες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα.
 

Στις λίστες του υπουργείου συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της νεκρής Λαρισαίας καθηγήτριας Κλεοπάτρας (Κλαίρης) Καψαχάτη.
Η άτυχη καθηγήτρια το απόγευμα της 27 Ιουλίου 2013 ένιωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε προδομένη από την καρδιά της. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων κοριτσιών. Η Κλαίρη Κοψαχάτη υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου και ήταν συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λάρισας. Ήταν μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ και παλιότερα μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας. Η εκπαιδευτικός γνώριζε ότι ήταν στη λίστα των Λαρισαίων εκπαιδευτικών που έβγαιναν σε διαθεσιμότητα. Ο αδόκητος χαμός της συνδικαλίστριας, στις 27 Ιουλίου 2013, σόκαρε τον εκπαιδευτικό κόσμο και την τοπική κοινωνία της Λάρισας. Δυστυχώς όμως η είδηση δεν ταρακούνησε κανέναν στο υπουργείο Παιδείας. Έτσι, στη σημερινή λίστα που αναρτήθηκε βρίσκεται και το όνομα της νεκρής καθηγήτριας. Ντροπή!                                                                                                                                                        
πηγή : larissanet.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

1 σχόλιο: