Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ Για τα τηλεοπτικά παράθυρα η «αντιπαράθεση» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (VIDEO)





«Ο καλύτερος σύμμαχος στην αντιλαϊκή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΝΔ», τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, με αφορμή την αποπροσανατολιστική αντιπαράθεσή τους, η οποία γίνεται για τη σκανδαλολογία «και όχι για τα πραγματικά προβλήματα που γεννάει αυτό το σάπιο σύστημα, που το στηρίζουν και οι δύο».

«Η αντιπαράθεσή τους είναι μόνο για τα τηλεοπτικά παράθυρα. Η στρατηγική τους είναι ίδια», πρόσθεσε, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 16 Ιούλη. 

Η Δ. Μανωλάκου ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν την αντιλαϊκή συνέχεια των δυο κομμάτων, όπως η περικοπή των συντάξεων για παράδειγμα. «Δώδεκα μειώσεις έφερε η ΝΔ, άλλες τόσες η σημερινή κυβέρνηση», είπε. «Η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός κόπηκαν επί ΝΔ, υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τα επαναφέρει, τα συνεχίζει και με νέες μειώσεις», συμπλήρωσε. 

Απέναντι σε αυτό το αποπροσανατολιστικό κλίμα, μία λύση υπάρχει: «Ισχυροποίηση του ΚΚΕ και οργάνωση των αγώνων ενάντια στη βαθύτερη εκμετάλλευση», ανέφερε η Δ. Μανωλάκου. Επίσης, χαρακτήρισε κοροϊδία τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τις νέες μειώσεις που θα γίνουν στις συντάξεις το 2019, υπενθυμίζοντας ότι πριν λίγες μέρες, η κυβέρνηση απέρριψε τις τέσσερις τροπολογίες του ΚΚΕ για να μη μειωθούν οι συντάξεις, για την επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, για τις συντάξεις χηρείας και για τη διαγραφή των χρεών των λαϊκών νοικοκυριών στους δήμους.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου