Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Η «κοιτίδα της δημοκρατίας» και οι «εκκολαπτόμενοι εγκληματίες»



«Η αντικομμουνιστική ιστορία έκαμε τον ναζισμό να ξεχνιέται και κάποτε και να αθωώνεται…»

Από τη μία μεριά, έχουμε το αντικομμουνιστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 535 ψήφους υπέρ, 66 κατά και 52 λευκά την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, και απαιτεί επί της ουσίας τη λήψη σκληρών αντικομμουνιστικών μέτρων, όπως απαγόρευση συμβόλων, μνημείων και καταστολή σε βάρος Κομμουνιστικών Κομμάτων.

Από την άλλη μεριά, έχουμε το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που μόλις ολοκληρώθηκε. Αν λάβουμε υπόψη μας τις αποφάσεις της Ε.Ε, το φεστιβάλ θα πρέπει να απαγορευθεί, επειδή διαδίδει τον κομμουνισμό, που σύμφωνα με την Ε.Ε είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.


Παρατήρηση πρώτη: Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έλεγε πως «η αντικομμουνιστική ιστορία έκαμε τον ναζισμό να ξεχνιέται και κάποτε και να αθωώνεται…»

Παρατήρηση δεύτερη: Ο Γάλλος φιλόσοφος Γκαμπριέλ Μαρσέλ έλεγε με τη σειρά του πως «οι κομμουνιστές στο τέλος θα νικήσουν, γιατί είναι οι μόνοι στον καιρό μας που αγωνίζονται για συμφέροντα που δεν είναι τα προσωπικά τους».

Συμπέρασμα: Αυτοί που ανακηρύσσουν Ευρωπαική Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Σταλινισμού και του Ναζισμού, που συκοφαντούν την πιο ανθρώπινη ιδεολογία που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα, που πασχίζουν να καταστρατηγήσουν στη συνείδηση του κόσμου την πάλη των τάξεων και αναθεωρούν την ιστορία καταπώς τους συμφέρει, καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν στην παρακάτω φωτογραφία ποια πραγματικά είναι η «κοιτίδα της δημοκρατίας» και ποιοι οι «εκκολαπτόμενοι εγκληματίες».

Παρότι γνωρίζουμε από πριν πως δεν θα τα καταφέρουν, τους συνιστούμε να μην παρατήσουν την προσπάθεια, μήπως και μπορέσουν κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν πως υπάρχει κάτι που ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να σταματήσουν με τίποτα: τη νομοτελειακή κίνηση της ιστορίας προς τα εμπρός…



*Τα στιγμιότυπα από τη Νεολαία της ΚΝΕ δεξιά στην φωτογραφία είναι από το φύλλο του Ριζοσπάστη της Δευτέρας 23/9.

http://www.katiousa.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ:


    Εσείς ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ .... ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!

    Κρατήστε:

    1ον. ΤΟ Φαληριμέντο της Εταιρείας "Τόμας Κούκ" ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΈΛΑΣΗ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ/ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!! Ο Λόγος*;;;;

    2ον. Επειδή (όπως έλεγε ο Μάρξ και Λένιν) το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα (Ιμπεριαλισμός και ΌΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!) βρίσκεται σταδιακά με ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ Colabrierung θέλουν να ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ!

    3ον. Δεν Σας κάνει εντύπωση (διότι Είσται Αναίσθητοι;;;) το άτυχο κοριτσάκι που ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΊΑΣ ΤΟΥ (Αυτισμός) το "πλασάρουν" συγκεκριμένοι ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ και με την ΑΝΆΛΟΓΗ ΚΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ;;; (Αλλωστε οι "ομιλίες" της είναι: Απολίτικες Αντιεπιστημονικές Αλλότριες και Ασχετες)

    4ον. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ (διότι Είσθαι Αναίσθητοι;;;-!!!) Στον ΤΕΛΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΒΑΛΑΝ ΈΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΜΕΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ;;; ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΎ!!!!



    * ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝ ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ (ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ) ΒΓΑΖΕΙ ΏΣ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ/ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΈΚΑΝΕ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ .... ΚΕΡΔΙΣΕ! Το ίδιο έλεγε και ο Leader/Führer: Και να Χάσουμε (που δεν θα χάσουμε) ξανά θα κερδίζουμε! Θυμίστε Μας ποιόν ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΕΝ ΚΑΙΡΌ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΤΑΝ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Führer Σας! Θυμίζουμε την μάχη της Δουκέρνης! Και ΞΑΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΟΥΜΕ: Ο Τσαμπερλάιν και ο Τσώρτσιλ ΕΙΤΑΝΕ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ θεωρούμε ότι ο Μπόρις Τζόνσον Είναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΑΓΓΛΙΚΌΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΗ ΤΣΏΡΤΣΙΛ;;; ΑΦΟΎ ΕΙΤΑΝ ... ΝΤΕΜΕΚ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!-;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή