Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΥΣΣΑ Όλοι και όλες να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτήν τη μάχη στη νέα δίκη της Χρυσής αυγής

 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα ενόψει της δίκης σε δεύτερο βαθμό της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης που ξεκινάει στις 15 Ιούνη και καλεί «πάλι όσες και όσους διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτήν τη μάχη».

Συγκεκριμένα οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής αναφέρουν αναλυτικά: «Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9.00 στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών ξεκινάει η δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή", στο πλαίσιο λειτουργίας της οποίας τελέστηκε, μεταξύ άλλων, και η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα.

Η πρωτόδικη απόφαση, αποτέλεσμα πολυετούς και κοπιώδους εργασίας των παραγόντων της δίκης, δικαίωσε τα θύματα αλλά και τις φωνές που επί σειρά ετών προειδοποιούσαν για τον εγκληματικό χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή". Από μέρους μας, οι παριστάμενοι προς υποστήριξη της κατηγορίας καλούμαστε εκ νέου να εκθέσουμε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως τις παράνομες πράξεις των κατηγορουμένων, έχοντας την πεποίθηση ότι η πρωτόδικη απόφαση θα επικυρωθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Καλούμε και πάλι όσες και όσους διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτήν τη μάχη.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Παπαδοπούλου, Ελευθερία Τομπατζόγλου, Αργύρης Συρίγος, Μαρίνα Δαλιάνη».

902gr

1 σχόλιο:

 1. Οπιος ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 120/(παλιό 114) ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ!!!!

  ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΑ!!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΤΗ ΕΠΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΝ .... ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ!!! ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο .... ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ;;;;

  ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ "Χ.Α./Χίτλερ Αντολφ" τα ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '50!!!!

  ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!..... ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΤΑ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ"!!! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ!!!!

  ΕΙΜΕΘΑ ΜΙΑ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ!!!

  ΛΥΣΗ: ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΑΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή