Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Καταγγέλλει κρούσματα τρομοκράτησης όσων αντιτίθενται στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα



Το νέο κρούσμα τρομοκράτησης, αυτή τη φορά όσων συμμετείχαν στην κινητοποίηση φορέων της Καρδίτσας τον περασμένο Αύγουστο, εκφράζοντας  την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Άγραφα καταγγέλλει η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Για άλλη μια φορά οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους  "χτύπησαν" και στην Καρδίτσα. Με κλήσεις της Αστυνομίας προσπαθούν  να τρομοκρατήσουν τον καθένα και την καθεμιά που αμφισβητεί και αντιπαρατίθεται στις επιλογές της κυβέρνησης και στους σχεδιασμούς του μεγάλου κεφαλαίου για την αύξηση της κερδοφορίας του.


Μετά τα Αγροτοδικεία και Μαθητοδικεία που η δραστηριότητά τους βρίσκεται σε εξέλιξη, προστίθεται  ένα ακόμα κρούσμα τρομοκράτησης    

Συγκεκριμένα καλούνται για εξηγήσεις  Καρδιτσιώτες  που συμμετείχαν στην κινητοποίηση φορέων της πόλης  μπροστά στο Δημαρχείο τον περασμένο Αύγουστο, εκφράζοντας  την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Άγραφα και με τη δράση τους απέτρεψαν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας, η οποία δρομολογούσε τις διαδικασίες για την ανέγερση του αιολικού πάρκου στα Άγραφα.

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων. Το δόγμα "νόμος και τάξη" που με ιδιαίτερο ζήλο εφαρμόζουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί δεν θα περάσει. Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν πως το λαϊκό κίνημα θα φοβηθεί και θα συμβιβαστεί. Η λαϊκή πάλη ούτε υποχώρησε ούτε  υποχωρεί με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Απάντηση θα πάρουν με τη μαζική συγκέντρωση φορέων και σωματείων για τη νέα επίθεση που ετοιμάζεται στο Ασφαλιστικό, το Σάββατο 30 Νοέμβρη  στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας».

902.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΆΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ "... με την Βία Μετρά την Γή...." το έχεται ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΩΝ-ΕΛΥΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ...."ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ"!!!

    ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΑΝΕ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ "ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΈΡΑ ΤΗΣ"!!!

    ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΑΝΕ VEGANT (και μάλιστα φανατικός!)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή