Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ Πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» (SPOT)





Μια μεγάλη πανεξόρμηση που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη, με την υποδοχή του νέου «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», προετοιμάζουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα. Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ βάζουν φιλόδοξα πλάνα, ώστε αυτή η «επίσημη πρώτη» καινούρια βδομαδιάτικη έκδοσης της εφημερίδας μας να σηματοδοτήσει μια συνολική αναβάθμιση, τόσο στη διακίνηση όσο και στην αξιοποίησή της.
Οι ΚΟΒ του Κόμματος και οι ΟΒ της ΚΝΕ, οι οποίες ήδη εξορμούν με τον «Οδηγητή» του Δεκέμβρη με ενθαρρυντικά μέχρι τώρα αποτελέσματα, συζητούν επίσης με φίλους και οπαδούς του Κόμματος για να συμβάλλουν σε αυτήν τη μεγάλη μάχη.
Θυμίζουμε ότι από το ερχόμενο Σάββατο ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» αναβαθμίζεται και θα κυκλοφορεί σε νέα έκδοση, «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου». Θα εμπλουτιστεί σε περιεχόμενο και σελίδες, φτάνοντας τις 40, και θα διακινείται από το πρωί του Σαββάτου. Ετσι, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ θα μπορούν να οργανώνουν καλύτερα τη βδομαδιάτικη εξόρμηση, για να φτάνουν σε ακόμα περισσότερο εργατόκοσμο, σε τόπους δουλειάς και συνοικίες.

Η προσπάθεια αυτή, για αύξηση της διακίνησης της εφημερίδας μας, αποτελεί συνέχεια μιας περιόδου, κατά την οποία με συγκεκριμένα μέτρα οι ΚΟ του ΚΚΕ κατάφεραν να σημειώσουν μια σχετική βελτίωση στην κυκλοφορία. Ανάμεσα σε άλλα, βοήθησε το γεγονός ότι οι Οργανώσεις πήραν πιο ουσιαστικά πάνω τους τη διακίνηση της εφημερίδας, οργανώνοντας την εξόρμηση από το απόγευμα του Σαββάτου. Στα στοιχεία που δημοσιεύσαμε προχτές στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» φαινόταν η συνολική του διακίνηση τις Κυριακές του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη: Για τον Σεπτέμβρη η κυκλοφορία κατά μέσο όρο ήταν 19.111 φύλλα και για τον Οκτώβρη 20.034 φύλλα.

Τώρα, θα δώσουμε ακόμα καλύτερα τη μάχη σε όλο το Κόμμα και την ΚΝΕ, για να κερδίσουμε νέους αναγνώστες, για να μπαίνει πιο αποφασιστικά ο «Ριζοσπάστης» στους τόπους δουλειάς, να διαβάζεται από ακόμα περισσότερους εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, νέους και νέες.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματός μας, η ακόμα καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση του «Ριζοσπάστη» είναι άλλο ένα στοίχημα που μπορεί και πρέπει να κερδηθεί από τους χιλιάδες κομμουνιστές, τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο σε νέα έκδοση 40 σελίδων (SPOT)

902gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου