Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Η οργανωμένη πάλη της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων θα τσακίσει τους φασίστες σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς



Αποκαλυπτικό: Ομολογούν ότι είναι τσιράκια των εφοπλιστών οι ναζί Χρυσαυγίτες (VIDEO)

 

 



Το γεγονός ότι η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και τσιράκια των αφεντικών ομολογούν οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο παραπάνω μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από δηλώσεις του Χρήστου Κυριτσόπουλου, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με τη ΧΑ στον Πειραιά και «προέδρου» του «σωματείου» που έχουν στήσει τα φασιστοειδή στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος καθώς και του Γιάννη Λαγού, υπόδικου βουλευτή της ΧΑ.

Σε αυτό το βίντεο, το οποίο περιέχει δηλώσεις που έγιναν σε κανάλια τον Σεπτέμβρη 2013 και δεν έχει μέχρι στιγμής προβληθεί, οι δύο Χρυσαυγίτες δηλώνουν ότι στόχος τους είναι «να χαμηλώσουμε τα μεροκάματα» και «να σταματήσουμε τις απεργίες». Φυσικά, σε συμφωνία με τους εφοπλιστές, τους οποίους ουκ ολίγες φορές έχουν εξυπηρετήσει ακόμα και με Ερωτήσεις του ναζιστικού μορφώματος στη Βουλή. Εξάλλου, όπως λέει ο Χρ. Κυριτσόπουλος, «θα μπορούσαμε να χαμηλώσουμε τα μεροκάματά μας, να εγγυηθούμε στους Έλληνες εφοπλιστές ότι αν φέρουν τα βαπόρια τους εδώ θα σταματήσουμε τις απεργίες που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια για διάφορους λόγους». Όλα για τους εφοπλιστές και το κεφάλαιο δηλαδή!

Φυσικά, είναι ξεκάθαρο το μένος τους απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τον πραγματικό εχθρό τους, στην προσπάθεια να δέσουν πισθάγκωνα τους εργαζόμενους στο άρμα των επιδιώξεων του μεγάλου κεφαλαίου.
Βεβαίως, τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε και η δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος αποδεικνύουν ακριβώς ότι οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους και συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, πέτυχαν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο αποτελεί μια ακόμα ομολογία ότι η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα ενάντια στα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, που βάλλονται από τη στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου και την πολιτική των αστικών κυβερνήσεων. Έτσι είναι οι ναζιστές: Υπάλληλοι των αφεντικών, που μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε δολοφονίες εργαζομένων, προκειμένου να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους εργαζόμενους, στη νεολαία, στο λαό.

Καθήκον του εργατικού - λαϊκού κινήματος, κάθε ανθρώπου που θέλει να λέγεται άνθρωπος, να τους απομονώσει και να τους στείλει αποφασιστικά πίσω στα λαγούμια τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου