Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«Στολίστηκαν» με συνθήματα και αφίσες οι τοίχοι με αφορμή την 28η Οκτωβρίου και την ίδρυση του ΕΑΜ (ΦΩΤΟ)

 

 

Τις γειτονιές του Ευόσμου και της Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη «στόλισαν» μέλη της ΚΝΕ με συνθήματα και αφίσες όπως: «Το έπος του ΕΑΜ με αίμα είναι γραμμένο! Το δίκιο του λαού δε ζει υποταγμένο!», «Αντάρτης, κλέφτης, παλικάρι πάντα είναι ο ίδιος ο λαός!», «80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τοn λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!» με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ.

Έστειλαν με αυτόν τρόπο ένα δυνατό μήνυμα στον λαό και τη νεολαίας της περιοχής με αφορμή και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την αντιμετώπιση των φασιστικών ομάδων και στοιχείων στη περιοχή, αλλά και από τις τελευταίες εξελίξεις με αφορμή την απαράδεκτη και εξοργιστική αποφυλάκιση του ναζί Πατέλη.

Ξεκαθάρισαν ότι ο φασισμός και ο ναζισμός είναι γέννημα - θρέμμα του ίδιου του συστήματος, ότι ο λαός με την οργανωμένη του πάλη μπορεί να τους απομονώσει και ότι δεν αρκεί η καταδικαστική απόφαση για φυλάκιση τέτοιων στοιχείων! Αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, ότι τώρα είναι η ώρα ο λαός και η νεολαία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για μόρφωση, ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

Η δραστηριότητα των Οργανώσεων συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με πολύμορφες δραστηριότητες, προβολές ταινιών, ιστορικούς περιπάτους.

 





902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου