Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό!!!

 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ Ο ΣΚΕΡΤΣΟΣ

 

  Πηγή: Eurokinissi

 

Ειπώθηκε και αυτό: «Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό...» και ειπώθηκε από τα χείλη του υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου!

Αυτή η απίστευτη δήλωση του υπουργού απογείωσε τα όσα έως τώρα κυβερνητικά ...επιχειρήματα έχουν ακουστεί για την μη υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας.

Χρειάστηκαν 20 μήνες στην κυβέρνηση για να παραδεχθεί ότι τα ΜΜΜ είναι πηγή διασποράς τους κορονοϊού. Χρειάστηκαν 15 μήνες για να παραδεχθεί το ανάλογο για τους χώρους δουλειάς. Θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι συμβαίνει και στα σχολεία των τμημάτων με 25 μαθητές, όπως φυσικά συμβαίνει και στην αστυνομία!

Αίσθηση, επίσης, προκαλεί ο ισχυρισμός του υπουργού ότι τα σώματα ασφαλείας είναι κρίσιμες υπηρεσίες που δεν πρέπει να ισχύσει η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Σε αντίθεση, μάλλον, με τους υγειονομικούς γιατρούς που είναι εμβολιασμένοι κατά 95% και είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πανδημία.

Υποστήριξε, λοιπόν, ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις συγκεκριμένες ομάδες που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους» πως αν οι ένστολοι «τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα» διότι «οδηγεί σε μια σειρά από κενά που θα δημιουργηθούν σε κρίσιμες υπηρεσίες του κράτους».

Φαίνεται πως για την κυβέρνηση δεν είναι κρίσιμες υπηρεσίες τα δημόσια νοσοκομεία που είναι ξανά στο «κόκκινο» και οι αναστολές δημιούργησαν επιπλέον κενά υγειονομικών!

902gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ..... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή