Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

ΚΚΕ: Χυδαίες και απαράδεκτες δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ για τη στέγαση των εκπαιδευτικών στα νησιά

 

Πηγή: Eurokinissi

 

Προκλητικές δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου, η οποία σε εμφάνισή της στην τηλεόραση δήλωσε ότι «το τζάμπα πέθανε» όταν ρωτήθηκε για τη στέγαση των εκπαιδευτικών στα νησιά.

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για τις απαράδεκτες δηλώσεις της Χρ. Αλεξοπούλου, αναφέρει: 

«Η χυδαιότητα με την οποία η βουλευτής της ΝΔ κ. Αλεξοπούλου μίλησε για τους εκπαιδευτικούς δεν είναι ούτε ατυχής στιγμή ούτε προσωπικό ολίσθημα. Είναι έκφραση της κυβερνητικής πολιτικής που είναι γενναιόδωρη για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις πολεμικές δαπάνες, που για αυτούς ο “τζάμπας ζει και βασιλεύει”, αλλά τσιγκουνεύεται και ειρωνεύεται τους εκπαιδευτικούς, όπως και όλους τους εργαζόμενους, που διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης».

 

902gr 

Προσβάλλουν τους νεκρούς, προκαλούν τους ζωντανούς

 

Το 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ είναι γεγονός! Το Κόμμα επιβεβαιώνει σαν ένα σώμα την αποφασιστικότητά του να γίνει πιο ικανό στην οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης, στον δρόμο της επαναστατικής ανατροπής.

Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία των αστικών ΜΜΕ ακολουθεί τη γνωστή μανιέρα: Αποσιώπηση, διαστρέβλωση και βέβαια αντικομμουνισμός.

Αλλος δείχνει μια φωτογραφία από την έναρξη του Συνεδρίου μόνο και μόνο για να πει την εξυπνάδα ότι το ΚΚΕ θα πάρει 2% στις εκλογές. Αλλος είδε ξανά στον ύπνο του κάτι «ρούβλια από τη Μόσχα» και αποθεώνει τον φασίστα Πλεύρη για τη μήνυση στο ΚΚΕ. Κι άλλος δεν περνάει ούτε στα ψιλά την είδηση για το Συνέδριο.

Παλιά (τους) τέχνη κόσκινο!

* * *

Υπάρχουν και οι μονίμως ωρυόμενοι, ότι το ΚΚΕ «δεν κάνει ανοιχτά συνέδρια».

Τέσσερις Αποφάσεις και τις Θέσεις της ΚΕ έχει δώσει στη δημοσιότητα το ΚΚΕ μέσα σε λίγους μήνες για το θέμα που συζητάει το 22ο Συνέδριο. Σε 90.000 αντίτυπα διακινήθηκαν οι Θέσεις με τον «Ριζοσπάστη». Δεν μπορεί... Ολο και κάποιο θα πέρασε από δίπλα τους.