Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η ελπίδα έφτασε και στον Εύοσμο…





Ο πρωθυπουργός της ελπίδας, ο πρωθυπουργός που θα έσκιζε τα μνημόνια, ο πρωθυπουργός που θα καταργούσε τους αντιλαϊκούς νόμους με έναν νόμο και ένα άρθρο, σήμερα κόμισε την ελπίδα και στον Εύοσμο.

Τι σόι ελπίδα κόμισε ο πρωθυπουργός στον Εύοσμο;! Ο πρωθυπουργός της αριστερής ελπίδας που ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό Σελήνης, εγκαινίασε την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου! Για την ακρίβεια ξαναεγκαινίασε την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, αφού στο παρελθόν είχε ξαναεγκαινιαστεί. Όσο για τα εγκαίνια της κανονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, έχουμε χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές τελέστηκαν!


Τι εγκαινίασε τελικά ο αριστερός πρωθυπουργός λίγο πριν φέρει το 4ο μνημόνιο στη Βουλή;! Εγκαινίασε την απόσπαση προσωπικού από άλλες δομές υγείας για να κάνει το Κέντρο Υγείας Ευόσμου 24ωρης λειτουργίας! Εγκαινίασε το ότι υποστελέχωσε άλλες υπηρεσίες για να στελεχώσει μερικώς το Κέντρο Υγείας Ευόσμου ώστε να το παρουσιάζει ως 24ωρης λειτουργίας! Ο πρωθυπουργός που θα έδινε πίσω στον λαό την κλεμμένη από τους προηγούμενους ζωή περιφέρεται στην Ελλάδα και εγκαινιάζει τούνελ από τα οποία θα κερδίσουν οι εργολάβοι των διοδίων και Κέντρα Υγείας που θα επανδρωθούν με την υποστελέχωση άλλων δομών υγείας! Ο πρωθυπουργός που έγινε πρωθυπουργός με σημαία την ελπίδα τριγυρίζει την χώρα παίρνοντας μέρος σε φιέστες!

Η φωνή του πρωθυπουργού κόντεψε να ακουστεί σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη καθώς οι διοργανωτές της φιέστας προσπαθούσαν αυξάνοντας την ένταση του ήχου να καλύψουν τα συνθήματα των συγκεντρωμένων των Λαϊκών Επιτροπών Κορδελιού – Ευόσμου οι οποίοι, παρ’ όλο που κρατήθηκαν σε αρκετή απόσταση από το Κέντρο Υγείας, επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό της ελπίδας, χαλώντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπήρχε μεταξύ του πρωθυπουργού και παραγόντων της πολιτικής ζωής του τόπου.

Την ατμόσφαιρα έκανε ακόμα πιο ευχάριστη ο πρωθυπουργός με την ομιλία του καθώς το μόνο που δεν είπε ήταν ότι θα σκίσει και τα μνημόνια! Έλειψε επίσης από την ομιλία του πρωθυπουργού η διακήρυξη ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ, για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αφού τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις ασφαλείας κόντευαν να ξεπεράσουν σε αριθμό τους κατοίκους του Ευόσμου. Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν με αποφασιστικότητα φράσσοντας το δρόμο στις Λαϊκές Επιτροπές που θέλησαν να προσεγγίσουν στο Κέντρο Υγείας. Εάν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν τόσο ισχυρή και τόσο αποφασιστική στο Βόλο κατά τον τελικό του κυπέλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο δεν θα γινόταν τα έκτροπα που όλοι είδαμε. Βέβαια στο Βόλο δεν υπήρχαν εχθροί του κράτους αλλά «συνεταιράκια» του κράτους αφού οι χούλιγκαν μια χαρά εκτονώνουν την οργή του κόσμου σε ακίνδυνα για το σύστημα μονοπάτια, ενώ τα μέλη των Λαϊκών Επιτροπών είναι εχθροί του συστήματος και πρέπει να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και χωρίς χρονοτριβές!

Εν αναμονή των επόμενων εγκαινίων του Κέντρου Υγείας Ευόσμου!

Βασίλης Κιμ.


Δες ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου