Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Μαραντόνα σε Καπρίλες: «Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ ποτέ δεν πουλήθηκα»



 

Μαραντόνα σε Καπρίλες: «Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ ποτέ δεν πουλήθηκα»

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Ενρίκε Καπρίλες, ένας εκ των αρχηγών της αντιδραστικής δεξιάς αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα.

Με μήνυμά του στο Facebook ο Ντιέγκο απάντησε στον Καπρίλες είχε υποστηρίξει ότι ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής δεν θα στήριζε τον πρόεδρο Μαδούρο εάν έπρεπε να ζήσει με 15 δολάρια το μήνα.


«Μακάρι να είχα αυτά τα 15 δολάρια» όταν μεγάλωνα με τα εφτά αδέρφια μου και δεν είχαμε τίποτα να φάμε, απάντησε ο Μαραντόνα, ποστάροντας παράλληλα μια φωτογραφία από το παιδικό του σπίτι στη γειτονιά Βίλα Φιορίτο του Μπουένος Αϊρες. «Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ ποτέ δεν πουλήθηκα».

maradona

Γιος μεγάλου επιχειρηματία της Βενεζουέλας, ο Καπρίλες υπήρξε το νεαρότερο μέλος του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας. Παρόλα αυτά έχασε στις δυο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις απέναντι στον Τσάβες και τον Μαδούρο.

Αργότερα έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές όταν κατηγορήθηκε για την υποκίνηση των ταραχών του 2014 που στοίχισαν τη ζωή 40 ανθρώπων.
Ο Καπρίλες είχε ιδρύσει μαζί με τον Λεοπόλντο Λόπεζ το πολιτικό κόμμα Primero Justicia, το οποίο κατά διαστήματα χρηματοδοτούνταν από αμερικανικές υπηρεσίες, όπως η NED και η USAID.


Castellano | Italiano | English

Capriles, conmigo no te victimices. Yo se muy bien lo que es vivir con 7 hermanos y no tener nada para comer. Ojalá hubiésemos tenido esos 15 dólares!!!

La diferencia entre vos y yo, es que yo no me vendí nunca.


#VivaMaduro!!!
... Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου