Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΑ : GREEK ASSOCIATION FOR ATLANTIC & EUROPIAN COOPERATION....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ !!!


 
 
Νομίζαμε κι εμείς ότι η πολυδιαφημισμένη ημερίδα για το ΝΑΤΟ , που διοργανώθηκε από Μ.Κ.Ο. , θα έγινε σε…΄΄κρυφό σχολειό΄΄ γι αυτό δεν βρίσκαμε ούτε μία φωτογραφία !

Τελικά, η ημερίδα πραγματοποιήθηκε (σ.σ. το΄πε και ο Νικολόπουλος) στο μέρος που είχε ανακοινωθεί, αλλά φωτογραφίες δεν δημοσιεύθηκαν , επειδή, όπως διαπιστώσαμε, η εκδήλωση δεν στέφθηκε με επιτυχία.
 
Ελάχιστοι παραβρέθηκαν στην ημερίδα ώστε να ενημερωθούν για την….''ασφάλεια'' που παρέχει στη χώρα μας το περιβόητο ΝΑΤΟ.
Όπως βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες (σ.σ. βασανιστήκαμε μέχρι να βρούμε τα πειστήρια της παταγώδους αποτυχίας) μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν οι ενδιαφερόμενοι.
 
 
 
Τρεις βουλευτές, ο Κατσανιώτης από Ν.Δ., ο Παπαθεοδώρου από ΚΙΝ.ΑΛ και η προεδράρα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Ν.Νικολόπουλος. Επίσης, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ.Αγγελόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Α.Καράβολας, ένας ιερέας (π.Νικ.Σκιαδαρέσης), η πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου, ο πρώην βουλευτής Γ.Νταβρής, ο πρόεδρος των Εν Αθήναις Πατρινών, Θεοδ. Γεωργίου και μερικοί ακόμη πρώην και νυν στρατιωτικοί.

Οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές ήταν στο πάνελ και μαζί τους, σε ρόλο συντονιστή, ο δημοσιογράφος Κων.Μάγνης (σ.σ. έτσι εξηγείται και ο θυμός του τελευταίου όπου σε σχόλιο στην εφημερίδα που διευθύνει, κατήγγειλε τη στάση του ΚΚΕ και της δημοτικής Αρχής για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργανώθηκε και συμμετείχαν . 
Προφανώς, του είχαν πει πως θα κάνει τον συντονιστή σε μια εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και προσωπικοτήτων, αλλά τελικά βρέθηκε να ΄΄συντονίζει΄΄ άδειες καρέκλες !). 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου