Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα νέα μέτρα της κυβέρνησηςΓια τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η προστασία της δημόσιας υγείας εξασφαλίζεται κυρίως με μέτρα πρόληψης, πρώτ’ απ’ όλα στους μεγάλους εργασιακούς χώρους, και με την αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Αυτό δείχνει και η εμπειρία από άλλες χώρες, όπως η Ιταλία.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχει μετακύλιση της κρατικής ανεπάρκειας στην ατομική ευθύνη και η απόδοση της πανδημίας αποκλειστικά σε ατομικές συμπεριφορές, για να μείνουν στο απυρόβλητο οι μεγάλες κρατικές ελλείψεις.

Από αυτή την άποψη το ελάχιστο και αυτονόητο, που έπρεπε ήδη να έχει γίνει, είναι η επίταξη των ιδιωτικών μονάδων και η ένταξή τους στον κρατικό σχεδιασμό, η άμεση προμήθεια των νοσοκομείων με όλα τα αναγκαία μέσα που ζητάνε οι υγειονομικοί. Να ανοίξουν όλες οι ΜΕΘ και να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις υγειονομικών. Να παρθούν μέτρα για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και να εξασφαλιστούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας σε χώρους δουλειάς, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς κ.λπ., που μετατρέπονται σε εστίες διασποράς του ιού.

Μένουμε δυνατοί. Δεν μένουμε σιωπηλοί!».

3 σχόλια:

 1. Λόγω της δημιουργηθείσης εκρύθμου καταστάσεως αποφασίζομεν και διατάσσομεν

  1ον την από την 6ην πρωινή της σήμερον απαγορεύεται η κυκλοφορία πολιτών καθόλιν την επικράτιαν

  2ον την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων

  Γεώργιος Παπαδόπουλος 21 Απρίλιου 1968

  Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι "συμπτωματική"

  Αννα Φραγκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μου θυμίζεις την ηλιθιότητα "ορισμένων" ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!!!

   "ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ" και άλλες ηλιθιότητες!!!

   Και πολλοί Αριστεροί και Κουκούδες έτρωγαν επιδεικτηκά... σαλάτες μανιτάρια και άλλα ζαρρζαβατικά!!!

   Ρεζουμέ;;; Εγώ "έχασα" 4 γνωστούς μου νέους σε ηλικία σε 7 χρόνια! Σχεδόν σε "ΟΛΟΥΣ" στην Μακεδονία ΤΟΥΣ ΑΦΑΊΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.... τί άραγε κυρία Φράγκ;;;

   ΓΙΑΥΤΌ ΑΝΤΊ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΌΤΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ "ΜΕΤΟΧΗ" ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΝ ΈΧΕΙ ΕΞΙΣΩΣΗ ΏΣ ΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΊ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΈΝΕΚΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ..... κάνεται παραλληλησμούς με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!

   Και ως εκ τύχης βλέπουμε ΌΤΙ από ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ακόμη και με .... "Αντιπαραθετικές" Επιχειρηματολογίες που στην ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ!!!

   ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΘΡΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ!!!

   ΆΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

   ΆΣ ΣΥΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.... ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!


   Διαγραφή
  2. .... διευκρίνηση:

   ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ... SMS...για το που πάμε! Είτε για ...δουλία είτε για ... κατούρημα!!!

   Το ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ 1-1-4 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ: ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!

   ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΎΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109!!!


   .... ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!

   ΛΑΟΣ/ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

   Διαγραφή