Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Η Διονυσία νίκησε! - Η Κυβέρνηση έφερε πρόταση με την οποία το σπίτι κατοχυρώνεται στη Διονυσία και την οικογένεια της

 

 

Μετά από τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής, την πρωτόγνωρη αλληλεγγύη και τη γενική κατακραυγή για την απαράδεχτη προσπάθεια έξωσης της πρωταθλήτριας ΑμεΑ, η Κυβέρνηση έφερε πρόταση με την οποία το σπίτι στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη στην Ελευσίνα κατοχυρώνεται στη Διονυσία και την οικογένειά της.

Όπως σημειώνουν σωματεία και φορείς της Ελευσίνας που πρωτοστάτησαν όλο αυτό το διάστημα σε συγκλονιστικές στιγμές αλληλεγγύης και τελικά μαζί με τη Διονυσία και την Οικογένεια της κατάφεραν να μην πάρουν το σπίτι τα κοράκια:

«Η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, χωρίς καθυστερήσεις.

Η Διονυσία νίκησε! Αυτή η νίκη είναι νίκη όλων μας. Μας δίνει την ώθηση για να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στο αντιλαϊκό - εχθρικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έφτιαξαν και εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, διαδοχικά η μία μετά την άλλη.

Είμαστε σε ετοιμότητα και για το σπίτι της Διονυσίας και για πολλές άλλες περιπτώσεις πλειστηριασμών και εξώσεων που μας καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η Ελευσίνα  έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα: Κάτω τα ξερά σας απ' του λαού το βιος. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»!

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου