Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ρωσική εκκλησία εναντίον κομμουνιστικών συμβόλων!



Η Ρωσική Ορθόδοξη (sic) Εκκλησία, έχει στρέψει τα … βέλη της κατά των 5 Κόκκινων Αστεριών που βρίσκονται στους Πύργους του Κρεμλίνου!

Ενοχλείται βλέπετε, που 27 χρόνια μετά την ανατροπή και διάλυση της ΕΣΣΔ, εξακολουθούν να παραμένουν στη θέση τους και να δείχνουν το κομμουνιστικό παρελθόν της Ρωσίας!

Τα 5 αυτά Κόκκινα Αστέρια τοποθετήθηκαν στους Πύργους του Κρεμλίνου το 1937 και συμβολίζουν την Ενότητα της Εργατικής Τάξης (Πρελατάριοι) στις 5 Ηπείρους του πλανήτη.

Προφανώς για την Ρωσική Εκκλησία, αυτή η Ενότητα ενοχλεί! Δεν την θέλει, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι τα διαχρονικά ψέματα που λέει (όπως όλες οι θρησκείες σε ολόκληρο τον πλανήτη) στον κόσμο (βασιζόμενη στην φοβία του κόσμου, κυρίως στον φόβο του για τον θάνατο), σε κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστά και θα βρεθεί στη θέση που της αξίζει!

Ποιος είπε ότι η Ρωσική Ορθόδοξη (sic) Εκκλησία έχει ξεκάθαρο ταξικό προσανατολισμό; Ότι είναι με το μεγάλο κεφάλαιο; Ότι έχει πρόβλημα με τους εργάτες, αν και ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ στηρίζεται – στο χρήμα δηλαδή που αφήνουν;

Λέτε να έχει δίκιο;

 υ.γ.: Το θέμα, αλιεύτηκε από το RT.

faros.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου