Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Τα λαγωνικά της δημοσιογραφίας

 

 

Εδώ και μήνες από την έναρξη της πανδημίας μια βασική εστία υπερμετάδοσης του ιού ήταν και παραμένουν να είναι τα ΜΜΜ, όπου χιλιάδες εργαζόμενοι στριμώχνονται καθημερινά για να πάνε στις δουλειές τους, όπου και εκεί βέβαια βρίσκονται αντιμέτωποι με την έλλειψη μέτρων προστασίας, τα υγειονομικά πρωτόκολλα-λάστιχο που δεν χωράνε στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων κλπ.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν εδώ και ένα χρόνο, και ενώ καθημερινά για μια σειρά ΜΜΕ αυτά τα ζητήματα βρίσκονται εκτός «πεδίου», κουκουλώνοντας τις κυβερνητικές ευθύνες για την κατάσταση, παρουσιάζοντάς τα λίγο πολύ ως φυσικά φαινόμενα, κάνοντας γαργάρα ακόμα και το γεγονός ότι τα περίφημα «νέα λεωφορεία» είναι χωρίς παράθυρα, ενώ αντίθετα η μόνη ασχολία τους είναι η ατομική ευθύνη...

Σήμερα ημέρα απεργίας επέλεξαν κάποιοι να κάνουν ρεπορτάζ για το στρίμωγμα στα λεωφορεία για την οποία ευθύνεται ...ποιος άλλος; Η απεργία στα υπόλοιπα ΜΜΜ!

Και όλα αυτά βεβαίως πλάι στα γνωστά χιλιοπαιγμένα ρεπορτάζ περί «χάους» που προκαλείται από μερικές μειοψηφίες που απεργούν... για ...άγνωστους για τους μεγαλοδημοσιογράφους λόγους! 

ΥΓ: Παρακάτω ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες από όλο το προηγούμενο διάστημα που αποκαλύπτουν το καθημερινό χάος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που οφείλεται σε εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Έτσι, μήπως κάνουν και κανένα ρεπορτάζ της προκοπής. Λέμε τώρα... 

 902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου