Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Το δούλεμα και ο αποπροσανατολισμός πάει σύννεφο.

Δυο ανάρτησης την ίδια μέρα με διαφορά ωρών από το  newsbeast.gr, που στη μια στο Ισραήλ διαμαρτύρονται κατά της ακρίβειας και ταυτόχρονα στην άλλη το παρουσιάζουν σαν μια από της ποιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμο.
Ας το εξηγήσουν πως γίνετε  και σε μας μπας και ευτυχίσουμε λίγο μέσα στην τόση ακρίβεια και λιτότητα.

Διαδήλωσαν κατά της ακρίβειας στο Τελ Αβίβ

Κατηγορούν ως υπαίτιο τον Νετανιάχου οι πολίτες

Εκατοντάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν το Σάββατο 31 Μαρτίου στο κέντρο του Τελ Αβίβ κατά της αύξησης των τιμών στα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα, όπως ανέφερε το δημόσιο ραδιόφωνο της χώρας.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό όπου έγραφαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Μπεντζαμίν Νετανιάχου κατηγορώντας τον ως υπαίτιο για την ακρίβεια που πλήττει όλο και περισσότερους Ισραηλινούς.
 



Οι πιο «ευτυχισμένες» χώρες του κόσμου

Μα τι συμβαίνει με αυτούς τους Σκανδιναβούς; Από τη μία πλευρά, οι χώρες τους παρουσιάζουν τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών και, από την άλλη, οι ίδιοι δηλώνουν «πανευτυχείς» και στέλνουν τις χώρες τους στην κορυφή της λίστας με τις πιο «ευτυχισμένες χώρες του κόσμου»! Το 72% των Δανών, το 69% των Σουηδών και το 67% των Φινλανδών δηλώνουν «πολύ ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι».
Η εταιρία Gallup έκανε έρευνα σε 124 χώρες για να διαπιστώσει σε ποιες κατοικούν οι πιο ευτυχισμένοι κάτοικοι. Τα αποτελέσματα αποτελούν έκπληξη, καθώς, ανάμεσα στις παραδοσιακά «ευτυχισμένες» χώρες, υπάρχουν και κάποιες που δεν θα περίμενε κανείς, όπως η Βενεζουέλα.
Φυσικά, η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες. Γιατί άραγε;

Οι δέκα πιο ευτυχισμένες χώρες είναι:
1. Δανία
2. Σουηδία
3. Καναδάς
4.Αυστραλία
5. Φινλανδία
6. Βενεζουέλα
7. Ισραήλ
8. Νέα Ζηλανδία
9. Ολλανδία
10. Ιρλανδία

πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου