Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Δανία: Θα κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία των προσφύγων! Δεν είναι και ναζί!


Η κυβέρνηση της Δανίας ψήφισε την Κυριακή έναν νόμο με βάση τον οποίο η κυβέρνηση θα προχωρά στην κατάσχεση κάθε αντικειμένου αξίας που έχουν μαζί τους οι πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα, ώστε να «καλυφθεί μέρος των εξόδων» της υποδοχής τους, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας STV.
«Είναι απαράδεκτο για τους Δανούς φορολογούμενους να πληρώνουν για αιτούντες άσυλο που μεταφέρουν μαζί τους πλούτο», δήλωσε ο Νάσερ Κάντερ, επίτροπος μετανάστευσης του Συντηρητικού Κόμματος.
Αυτά γράφουν τα ΜΜΕ σήμερα, ασχολίαστα στις περισσότερες περιπτώσεις. Σα να είναι κάτι το φυσιολογικό!

Ακολουθεί εκτίμηση, για το μέλλον, δική μας:
Επόμενο βήμα θα είναι να κατάσχουν τα χρυσά τους δόντια, τα μαλλιά τους, ίσως και τα υπόλοιπα δόντια. Αν χρειαστεί δε θα τους παίρνουν και τα νύχια, τα πλατινένια προσθετικά μέλη, αν έχουν κάποιοι, και άμα λάχει και τα φυσικά. Το τι θα τους κατάσχουν οι κατά τα άλλα δημοκράτες Δανοί ηγέτες θα εξαρτάται πάντα από το κόστος της "φιλοξενείας". Δεν αποκλείονται δε ειδικοί χώροι εργασίας, μιας και η εργασία απελευθερώνει ως γνωστόν, στα οποία θα υπάρχουν και ειδικοί χώροι "περιποίησης" των μη ικανών για εργασία καθώς και αποτεφρωτήρες, νεκροί ή ζωντανοί δεν έχει σημασία, όσων καλομαθημένων από τη ζέστη και τον ήλιο των χωρών τους δεν αντέχουν στο κρύο και την υγρασία της Δανίας, μη πληρώνουν οι φορολογούμενοι και τα έξοδα νοσηλείας τους αφού δεν θα μπορούν οι ανίκανοι πρόσφυγες να προσφέρουν πια τίποτ' άλλο, κρίμα είναι! Θα πλένονται δε ομαδικά κάτω από ειδικές ντουζιέρες! Μέχρι εξαφάνισης!

Είναι ναζί; Όχι! Ακόμη τουλάχιστον! Άλλωστε η ναζιστική προπαγάνδα απαγορεύεται στην Ενώμενη Ευρώπη, σε αντίθεση με τις ναζιστικές πρακτικές!
Η ως άνω φωτογραφία είναι η πρότασή μας προς τους Δανούς κυβερνήτες για τον καλωπισμό της εισόδου των χώρων φιλοξενείας προσφύγων. Παλιό αλλά δοκιμασμένο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου