Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Καλώς ήρθε το δολάριο…

 

Καλώς ήρθε το δολάριο… 

 

auschwitz-aoysvits-stratopedo-sygkentrwshs

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Μοσκοβισί δεν θα καλωσόριζε με αυτήν την έκφραση τον 6ο Αμερικανικό στόλο, αλλά τους πεινασμένους, κατατρεγμένους, βασανισμένους και ταλαιπωρημένους πρόσφυγες! Επιχειρηματικές δραστηριότητες και κέρδη στην πλάτη των ξυπόλητων! Αυτό είπε αυτό το δίποδο όν, το οποίο κατά παράδοξο τρόπο, όπως και πολλά άλλα, έχουν τη δυνατότητα να ομιλούν! 

Επιχειρηματικές δράσεις είπε ο κανίβαλος και θυμηθήκαμε τις επιχειρηματικές δράσεις των μονοπωλίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζίδων! Το ίδιο πράγμα με τη διαφορά ότι τώρα όλα γίνονται με δημοκρατικό μανδύα! Κέρδη στην πλάτη των στρατιών των πεινασμένων και των εκτοπισμένων από τους πολέμους! Αιχμάλωτοι και τότε, αιχμάλωτοι και τώρα, χωρίς κανένα δικαίωμα να διαλέξουν ούτε καν το στρατόπεδο συγκέντρωσης που θα στοιβαχτούν, ούτε καν τον φούρνο που θα εξαϋλωθούν! Είναι όμως ελεύθεροι σήμερα και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια δημοκρατική ένωση δημοκρατικών κρατών και όχι η Γερμανία του Γ’ Ράιχ! Πάνοπλα «σκυλιά» τότε γύρω τους, πάνοπλα «σκυλιά» και τώρα με τη διαφορά ότι σήμερα ακόμα δεν τους πυροβολούν σε δημόσια θέα, αλλά σε δημόσια θέα τους ξυλοφορτώνουν, τους ρίχνουν δακρυγόνα, τους στέλνουν στα νοσοκομεία με τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης!


Βαφτίζουν ανθρωπιστική κρίση τις στρατιές από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν στη συνείδηση του κόσμου τα αίτια, που είναι οι συγκρούσεις των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για το ξεζούμισμα πηγών και ανθρώπων, ως φυσικό φαινόμενο! Έχεις και τους «αριστερούς» τσαρλατάνους να σκίζουν τα ρούχα τους για τα καραβάνια των προσφύγων, που οι ίδιοι δημιουργούν με την πολιτική τους, με την συμμετοχή τους στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στο Αφγανιστάν αυτοί επεμβαίνουν κι όχι η Μαρίκα! 

Τους έχεις να μιξοκλαίνε για την πολιτική εγκλωβισμού των κυνηγημένων από τον τόπο τους προσφύγων, παριστάνοντας ότι δεν είναι και οι ίδιοι που στηρίζουν αυτήν την πολιτική!
Είναι κι εκείνο το γεμάτο λεβεντιά καρναβάλι, που προτείνει, εμμέσως πλην σαφώς στον Ελληνικό λαό, απευθυνόμενο δήθεν προς την κυβέρνηση, να αποδεχτεί οποιοδήποτε μέτρο σε βάρος των προσφύγων! Στην περίπτωση του προσφυγικού δεν εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια για να ζητήσει από τον θεό να βγάλουν τον καρκίνο οι πρόσφυγες για να ησυχάσουμε από αυτούς! 

Εμφανίστηκε για να ζητήσει να αποδεχτούμε οποιοδήποτε μέτρο! Αποδοχή οποιουδήποτε μέτρου σημαίνει όμως και αποδοχή των στρατοπέδων συγκέντρωσης και γιατί όχι, εάν η καλή Ευρωπαϊκή Ένωση το ζητήσει, αποδοχή και των φούρνων! Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι όταν μιλάει για αποδοχή οποιουδήποτε μέτρου εννοεί και αυτά, γιατί άλλωστε η εργασία απελευθερώνει!

Νταχάου και Άουσβιτς ξανά προ των πυλών!!

Νάβις

Πηγή http://agkidapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου