Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Αγαπάμε Αλέξη!

Αγαπάμε Αλέξη!

agapame-aleksh

Τα κέρδη από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών είναι μεγαλύτερα από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί! Γι’ αυτό κι ο Αλέξης δήλωσε ότι θα τα δώσει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κόντρα στις φαρμακόγλωσσες που λένε ότι τίποτα καλό δεν κάνει αυτός και η κυβέρνησή του!

Ευχαριστούμε Αλέξη! Αγαπάμε Αλέξη!

Μπορεί να μην γλίτωσε την κατοικία μας από τον πλειστηριασμό, μπορεί να μας άφησε χωρίς ηλεκτρικό και νερό, μπορεί να μην αποκατέστησε την σύνταξή μας, μπορεί να ανέβασε τον ΕΝΦΙΑ και τον ΦΠΑ, ενώ άλλα είχε υποσχεθεί προεκλογικά, αλλά θα μας δώσει το περίσσευμα των περισσευμάτων! Θα μας δώσει τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες! Θα μας δώσει κάτι που δεν είχε τάξει ότι θα μας δώσει κι ας είναι αυτό απομεινάρι των απομειναριών!


Γι’ αυτό εμείς ευχαριστούμε Αλέξη! Γι’ αυτό εμείς αγαπάμε Αλέξη! Γι’ αυτό εμείς στηρίζουμε Αλέξη!

Αναρωτήθηκαν αμέσως κάτι κακοήθεις αν γίνεται να κρατήσει αυτός, η κυβέρνησή του και οι πλουτοκράτες το περίσσευμα που μας δίνει και να δώσει σ’ εμάς το κύριο πιάτο! Δεν τους συμμεριζόμαστε! Δεν είμαστε άπληστοι! Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από το αποφάγι των αποφαγιών που μας πετάει ο Αλέξης!

Γι’ αυτό εμείς ευχαριστούμε Αλέξη! Γι’ αυτό εμείς αγαπάμε Αλέξη! Γι’ αυτό εμείς στηρίζουμε Αλέξη! Γι’ αυτό εμείς λατρεύουμε Αλέξη!

Ζωή σε λόγου σας γιατί εμείς από την πολύ λατρεία ξεχάσαμε ότι είμαστε μέρες ολόκληρες νηστικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου