Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Υμνητές των βασανιστηρίων της Μακρονήσου Τσίπρας και Παυλόπουλος




Η απαράδεκτη αντιδραστική – φασιστική στάση του Τσίπρα και του Παυλόπουλου απέναντι στις ευχαριστίες του Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργού για την ιμπεριαλιστική επέμβαση του Ελληνικού μετεμφυλιακού κράτους στην Κορεατική χερσόνησο το 1950, δεν περιοριζόταν μόνο στο γεγονός της σφαγής του Κορεάτικου λαού γιατί είχε προεκτάσεις στο εσωτερικό της Ελλάδας και αυτές οι προεκτάσεις δεν ήταν μόνο οι νεκροί και οι τραυματίες Έλληνες στρατιώτες που πήραν μέρος στο εκστρατευτικό σώμα!

Το ΚΚΕ την περίοδο του φθινοπώρου το 1950 με δύο αποφάσεις, του Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος και της 3ης Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ, καταδίκασε τη νέα πολεμική περιπέτεια της συμμετοχής της χώρας μας στην άλλη άκρη του κόσμου, συμμετέχοντας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο σε βάρος του λαού της Κορέας και καλούσε τους φαντάρους, τους ναύτες και τους σμηνίτες, να αρνηθούν να πάνε στον πόλεμο της Κορέας. Απαίτησε να μην επαναληφθεί το αίσχος του 1918 με την επέμβαση ελληνικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, ενάντια στη Σοβιετική Ένωση.

Τα στρατευμένα παιδιά της πατρίδας μας που αρνήθηκαν να γίνουν κρέας στα κανόνια των ιμπεριαλιστών στην Κορέα, οδηγήθηκαν στη Μακρόνησο. Εκεί υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια, «πληρώνοντας» βαρύ τίμημα, για την άρνησή τους να πολεμήσουν ενάντια σε άλλο λαό, μακριά από τα σύνορα.

Ο Τσίπρας αποδεχόμενος τις ευχαριστίες του Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργού για την ιμπεριαλιστική επέμβαση της Ελλάδας στην Κορέα και ο Παυλόπουλος όχι απλά αποδεχόμενος τις ευχαριστίες αλλά απαντώντας στον Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργό ότι η Ελληνική στρατιωτική επέμβαση στην Κορέα σφράγισε τους δεσμούς των δύο λαών, διέπραξαν μία μεγάλη αθλιότητα και ατιμία όχι μόνο σε βάρος του Κορεατικού λαού που σφαγιάστηκε από τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, αλλά και σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτών που αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και εκτοπίστηκαν στην Μακρόνησο όπου υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια!

Το ελεεινά κωμικό αυτής της υπόθεσης είναι ότι μία ημέρα πριν τα όσα τραγικά έκαναν και είπαν Τσίπρας και Παυλόπουλος με τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας, το τσίρκο της Αριστεράς, που βρίσκεται στην κυβέρνηση, είχε πάει στην Μακρόνησο για να τιμήσει και αυτούς που βασανίστηκαν γιατί αρνήθηκαν να σφαγιάσουν τον Κορεατικό λαό!

Αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση της «Αριστεράς», με τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Παυλόπουλο, καμία σχέση δεν έχει πλέον με κωμωδία, όσο κι αν φαίνεται κωμωδία! Αυτοί οι ξεδιάντροποι που ήρθαν στα «πράγματα» για να σκίσουν τα μνημόνια, όχι μόνο ψηφίζουν νέα πιο βάρβαρα μνημόνια, αλλά νομιμοποιούν την μία μετά την άλλη όλες τις βρωμιές, τις βαρβαρότητες και τις σφαγές του ιμπεριαλισμού! Ο λαός πρέπει να σηκώσει κεφάλι από τον φόβο και την απογοήτευση που τον έριξαν, να αντιδράσει και να δώσει τέλος σ’ αυτήν την κωμωδία που μόνο κωμωδία δεν είναι!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου