Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ «ΣΚΑΪ» Τα έργα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών έχουν πάει στις καλένδες (VIDEO)





Τις ευθύνες της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων επισήμανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 30 Ιούλη στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

Όπως επισήμανε τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν περάσει δεκάδες ευρωπαϊκά προγράμματα με δισεκατομμύρια ευρώ τα έργα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και την προστασία της ζωής έχουν πάει στις καλένδες.

Υπογράμμισε ότι ευθύνες αναδεικνύονται σε δύο επίπεδα. Τα ζητήματα που αφορούν την αντισεισμική, αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία δεν προχωρούν στη χώρα μας εδώ και χρόνια, είναι πρόβλημα διαχρονικό και αφορά τον χωροταξικό σχεδιασμό, τις υποδομές, τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα των αρμόδιων υπηρεσιών.

Όσον αφορά τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση επισήμανε ότι αν υπήρχε σχέδιο αυτό ήταν μόνο στα χαρτιά και όχι πάνω στα πραγματικά δεδομένα και γεγονότα. Ανέφερε ενδεικτικά ότι το έγγραφο της Πολιτικής Γραμματείας προς τη Δασική Υπηρεσία για την προετοιμασία της ενόψει καλοκαιριού, δόθηκε στις 25 Μάη, δηλαδή 20 μέρες μετά την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου