Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή από βουλευτή της ΝΔ



Τη χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή από τον βουλευτή της ΝΔ καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Αναφέρει αναλυτικά:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. 
Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

902gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Στο ΚΚΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ!

    ΑΛΛΑ ΈΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ: Ο ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΔΡΩΘΕΙΚΕ ΕΠΙ ΤΡΟΥΜΑΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ (Βλέπε πολιτικόν ποιόν του!)!

    Επιπλέον και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ/ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΌΡΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ!!! Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟ!!!

    ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΈΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΈΡΙΞΕ ΔΥΟ (2) ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (... εκεί δεν υπήρχαν παιδιά και βρέφοι όταν πέφταν οι Ατομικές Βόμβες στην Ιαπωνία;;;)!!!

    ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ!!!

    ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ... ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή