Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Νοθεία υψηλής τεχνολογίας – Εργαζόμενος έλαβε μέιλ και κωδικό για ηλεκτρονική ψηφοφορία σε άσχετο σωματείο άλλης πόλης!

 


Αυτό το μέλλον ονειρεύονται κυβέρνηση και εργοδότες για το συνδικαλιστικό κίνημα, σωματεία ψηφιακά – φαντάσματα με εργαζόμενους φαντομάδες που με ένα κλικ θα ψηφίζουν κυριολεκτικά όπου να ‘ναι, σαν να πρόκειται για τηλεοπτικό ριάλιτι.

Μπορεί η εφαρμογή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών να έπεσε στο κενό με πάταγο, ωστόσο κυβέρνηση και εργοδοτικός συνδικαλισμός δεν παραιτούνται από τις προσπάθειες να επιβάλλουν αυτές τις μεθόδους τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. H έκταση της καλπονοθείας την οποία επιχειρούν να επιβάλλουν με αυτό τον τρόπο οι εργατοπατέρες γίνεται ολοφάνερη από περιστατικά σαν αυτά που αναδεικνύει το ΠΑΜΕ, όπου εργαζόμενες έλαβε προσωπικό μέιλ με κλειδί πρόσβασης, προκειμένου να συμμετάσχει σε αρχαιρεσίες σωματείου εντελώς άσχετου με τον κλάδο του, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε άλλη πόλη.

Ντροπή!!! Εργαζόμενος έλαβε προσωπικό mail με κλειδί πρόσβασης για να ψηφίσει σε αρχαιρεσίες σωματείου που δεν είχε σχέση με τον κλάδο και την πόλη του! Τετοιες διαδικασίες θέλουν να φτιάξουν για τα σωματεία #κυβερνηση_Μητσοτακη και ΓΣΕΕ #Απεργια26Ν
Image
34
22 people are Tweeting about this

 Αυτό το μέλλον ονειρεύονται κυβέρνηση και εργοδότες για το συνδικαλιστικό κίνημα, σωματεία ψηφιακά – φαντάσματα με εργαζόμενους φαντομάδες που με ένα κλικ θα ψηφίζουν κυριολεκτικά όπου να ‘ναι, σαν να πρόκειται για τηλεοπτικό ριάλιτι. Τα σχέδιά τους θα δε περάσουν, όσα μέιλ και αν στείλουν, όσους εικονικούς ψηφοφόρους κι αν προσπαθήσουν να επιστρατεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου