Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Η πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης πάει με τη λογική… αμόλα καλούμπα (ΦΩΤΟ)


 

Σε ανακοίνωσή της η «Εργατική Ενότητα» για το 34ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησε χθες και συνεχίστηκε σήμερα, αναφέρει: 

«Το συνέδριο του ΕΚΘ, του δεύτερου μεγαλύτερου εργατικού κέντρου της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να είναι πεδίο συζήτησης, αντιπαράθεσης, ανταλλαγής απόψεων ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, το τεράστιο κύμα ακρίβειας που πλήττει τον λαό, την κατάσταση στους χώρους δουλειάς. Θα μπορούσε να μεταφερθεί πλούσια πείρα από την δράση των συνδικάτων, να βγουν συμπεράσματα από τους αντιπροσώπους, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν για τη νέα διοίκηση στο ΕΚΘ, τον προγραμματισμό δράσης το επόμενο διάστημα.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε,  το 34ο Συνέδριο εξελίσσεται σε ακόμα ένα συνέδριο εκφυλισμού και απαξίωσης των διαδικασιών, παρά την προσπάθεια των αντιπροσώπων της Εργατικής Ενότητας να είναι μαζικό, ανοιχτό για όλους τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης.

Η πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη πάει με τη λογική… αμόλα καλούμπα.

Για αυτό και  όπως φαίνεται στη φωτογραφία, εκ μέρους της Εργατικής Ενότητας, και των αντιπροσώπων της που μόνο αυτοί βρίσκονται αυτή την στιγμή στο χώρο του συνεδρίου, ο Θανάσης Κουτσουράς χάρισε στις συγκεκριμένες δυνάμεις έναν όμορφο πολύχρωμο χαρταετό, με την ευχή να συνεχίσουν την σπουδαία τέχνη τους». 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ 
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τον εκφυλισμό και την απαξίωση των διαδικασιών του 34ου Συνεδρίου επιχειρεί η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου (VIDEO)

902gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου