Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΜΕ Αλληλεγγύη στις απεργίες των εργατών του Βελγίου και της Γαλλίας

 

 

Τους μεγάλους απεργιακούς αγώνες των εργατών της Ευρώπης χαιρετίζει το ΠΑΜΕ.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των εργατών του Βελγίου και της Γαλλίας που απεργούν στις 9 και 10 Νοέμβρη διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια» σημειώνει το ΠΑΜΕ και προσθέτει:

«Και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας προχωρούν σε πανελλαδική απεργία στις 9 Νοέμβρη με σύνθημα “Δεν θα παγώσουν οι πολλοί για να ζεσταίνουν τα κέρδη των λίγων. Τώρα αυξήσεις στους μισθούς!”.

Συνάδελφοι, δεν είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα, ενώ οι πολυεθνικές μετράνε δισεκατομμύρια κέρδη, ασύλληπτο πλούτο να συμβιβαστούμε με τις εικόνες της πείνας, της εξαθλίωσης.

Δεν δεχόμαστε οι εργαζόμενοι να θυσιάζονται για τους ανταγωνισμούς και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών. Να πληρώνουμε για τα κέρδη τους, να πληρώνουμε για τις κρίσεις τους.

Εμείς δουλεύουμε, εμείς παράγουμε, εμείς έχουμε την δύναμη!

Οι πρόσφατες μεγάλες απεργίες στα διυλιστήρια της Γαλλίας απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, η ΕΕ και οι Κυβερνήσεις που τους υπηρετούν το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι τρομοκρατία, λάσπη και συκοφαντίες! Χωρίς εμάς είναι ένα τίποτα!

Διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, κάνουμε πράξη το σύνθημα: Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας!

Από την Γενική Απεργία στην Ελλάδα στις 9 Νοέμβρη εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργατική τάξη του Βελγίου, της Γαλλίας και σε όλους τους εργάτες που αγωνίζονται!

Μπορούμε να νικήσουμε!

Με αγώνες, οργάνωση και αλληλεγγύη!

Τώρα Απεργιακός Ξεσηκωμός!».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου