Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ Συγκέντρωση συνταξιούχων στον Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ)

 

Συγκέντρωση μπροστά στον Λευκό Πύργο πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι της της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων 

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος και χαιρέτισαν οι Βασίλης Ρέβας, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Ηλίας Ηλιόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου, Χρήστος Κολοβός, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και Γιώργος Πεπόνης, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛΤΑ.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν: Τα Δώρα που τους έχουν περικόψει, άμεσες πραγματικές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις με ενσωμάτωση της «προσωπικής διαφοράς», τα αναδρομικά, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, καταβολή του 70% στις συντάξεις χηρείας. Επίσης, προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία, δωρεάν δημόσια Υγεία και φάρμακα. Καταδικάζουν δε από τώρα όσα ετοιμάζονται για τη νέα γενιά στο Ασφαλιστικό, όπως την αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, τον επανυπολογισμό στις νέες συντάξεις κ.τ.λ.

Η κινητοποίηση των συνταξιούχων θα ενωθεί με το μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων.

 
Δες ακομα 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου