Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΠΑΤΡΑ: Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΠΑΤΡΑ: Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα έγιναν πολλά για τα οποία οι δημότες μπορούν να είναι ευχαριστημένοι, υπήρχαν κι άλλα τα οποία μπορούν να γίνουν καλύτερα, όμως αυτό που έγινε και κάνει τον δημοκρατικό λαό της Πόλης περήφανο είναι ότι στην 

Πάτρα δικάσαμε τη ΧΑ και η απόφαση που πάρθηκε ήταν: ΈΝΟΧΗ.


Όλα ξεκίνησαν όταν η ΧΑ ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή χώρους για προπαγάνδα και στοιχεία για το πόσα «ξένα» παιδιά φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να δώσει χώρους και στοιχεία στους φασίστες.
Ήταν τότε που ο Κ. Πελετίδης είπε την περίφημη φράση: 



«Για εμάς δεν υπάρχουν παιδιά που είναι ξένα!»!!!!


Οι χρυσαυγίτες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ενώ έκαναν επερώτηση και στη βουλή.


Ήταν τότε που έλεγαν ότι θα καταδικάσουν τον Δήμαρχο και θα απαλλαγεί η πόλη από τον Κ. Πελετίδη. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο», τον λαό της Πόλης.


Η Δημοτική Αρχή ζήτησε τη στήριξη του λαού.

Τότε ήταν που αρχίσαν οι παλινωδίες όπως για παράδειγμα από τον Πρόεδρο της βουλής. Ο Ν. Βούτσης, δήλωσε: «Εάν υφίσταται ζήτημα παράβασης καθήκοντος, υπάρχει το ζήτημα των πειθαρχικών ποινών, τις οποίες ο ελεγκτής νομιμότητας επιβάλλει κ.λπ. Υπάρχει ένα ολόκληρο πλαίσιο στο οποίο θα μπορούσε κανείς να αναφερθεί ως προς αυτό το ζήτημα. Σας το λέω ευθέως, παρότι δεν συμφωνώ-διαφωνώ- με την πολιτική θέση αυτού του δημάρχου».

Για να πάρει τα εύσημα από τον Αχαιό βουλευτή της ΧΑ!!!


Σε κάποια σωματεία, ένα από αυτά και ο σύλλογος Δασκάλων , οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , έλεγαν ότι πρέπει να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη κι άλλα παρόμοια.

Όταν στην Πόλη γιγαντώθηκε το ρεύμα στήριξης στον Δήμαρχο, τότε όλοι δήλωσαν τη συμπαράστασή τους

. Αναγκάστηκαν κι εκείνοι που δεν ήθελαν αρχικά να πάρουν θέση!
Στην Πάτρα δεν υπήρχε σωματείο, σύλλογος, φορέας που να μην είχε πάρει απόφαση με την οποία στήριζε τον Δήμαρχο και καταδίκαζε τη ΧΑ.


Ο Δήμαρχος αθωώθηκε πανηγυρικά.

Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για τους φασίστες που από τότε δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην τρίτη πόλη της Ελλάδας δεν έχουν ψηφοδέλτιο για τον Δήμο.

Σε μια περίοδο που συνεχίζονται οι παλινωδίες με τη δίκη της ΧΑ, που Δήμαρχοι και περιφέρειες δίνουν δημόσιους χώρους στους φασίστες, που κάποιοι οι οποίοι υποκρίνονται, δημιουργώντας τάχα μέτωπα κατά των ακροδεξιών, δεν είχαν κανένα θέμα να φωτογραφηθούν με τους Χρυσαυγίτες,
εμείς είμαστε περήφανοι γιατί εδώ στην Πάτρα οι φασίστες είναι άφαντοι.


Και θα φροντίσουμε αυτό να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια.


Οι ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία. Γκρεμίζουμε την Χ.Α. από την τρίτη θέση δίνουμε δύναμη στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που με συνέπεια δίνει την απέναντι μάχη με τους φασίστες!!!


Σ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου