Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΣΙΔΕΝΟΡ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Κινητοποίηση αύριο στα δικαστήρια ενάντια στην ποινικοποίηση του αγώνα

Στις 11 π.μ. στα δικαστήρια
 
 
Φωτό αρχείου 
Φωτό αρχείου

Με κινητοποίηση την Τετάρτη 24 Ιούλη στις 11 π.μ. στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης απαντούν οι εργαζόμενοι της «ΣΙΔΕΝΟΡ» στην ποινικοποίηση από την εργοδοσία του αγώνα τους και της δράσης τους για τα δικαιώματά τους.

Η κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια των κυλιόμενων δίωρων στάσεων εργασίας που αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία οι εργαζόμενοι στη γενική τους συνέλευση που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 22 Ιούλη διεκδικώντας την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις.

Οι εργαζόμενοι της «ΣΙΔΕΝΟΡ» καλούν σωματεία, φορείς και εργαζόμενους άλλων κλάδων να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους και στην κινητοποίηση στα δικαστήρια, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατάθεσε η εργοδοσία προκειμένου οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων να κριθούν παράνομες και καταχρηστικές. 

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων της «ΣΙΔΕΝΟΡ», στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που του επιδόθηκε από την εργοδοσία, εκτός από την αναφορά για παράνομες και καταχρηστικές κινητοποιήσεις, εμπεριέχεται και η απαίτηση προς το Σωματείο για  5.000 ευρώ για κάθε αδίκημα.

Στο πλευρό τους σταθερά βρίσκονται τα ταξικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου