Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

«Σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές, κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές».


ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Μαχητική κινητοποίηση στο Λαγκαδά ενάντια στην απαράδεκτη δικαστική απόφαση (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 




Μαχητική κινητοποίηση καταδίκης της απαράδεκτης απόφασης του Β' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, που μαζί με τους χρυσαυγίτες καταδίκασε και τα θύματα της δολοφονικής τους μανίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από κάλεσμα της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Οι δύο Χρυσαυγίτες (Διχταπανίδης, Παναγιωτίδης) καταδικάστηκαν σε 21 μήνες φυλάκιση για την επίθεση που πραγματοποίησαν με δολοφονικά μέσα (ρόπαλα, ξύλινα και μηχανικά, στιλέτο) σε μαθητές και εργάτες έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά το Νοέμβρη του 2012. Το δικαστήριο όμως καταδίκασε και τα τρία θύματά τους επειδή αμύνθηκαν και τους αφόπλισαν.

Με τη σημερινή μαχητική κινητοποίηση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας κατήγγειλε αυτήν την απαράδεκτη απόφαση και κάλεσε το λαό να καταδικάσει την εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που αποτελεί τη σιδερένια γροθιά του καπιταλιστικού εκμεταλλευτικού συστήματος.
Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά και από εκεί πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους και παράλληλα μαζική εξόρμηση στο λαό της πόλης. Βροντοφωνάζοντας συνθήματα, κάλεσαν το λαό να απομονώσει τους φασίστες και ξεκαθάρισαν ότι «Σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές, κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές».



902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου