Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Καπιταλιστικά, έτσι όπως ο Γκέμπελς θεμελίωσε την προπαγάνδα των ισχυρών της γης, "τίμησε" ο Λευκός Οίκος τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης.




Ioanna Ypsilanti



Καπιταλιστικά, έτσι όπως ο Γκέμπελς θεμελίωσε την προπαγάνδα των ισχυρών της γης, "τίμησε" ο Λευκός Οίκος τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης.
Σε σχετική του ανακοίνωση, αφού τονίζει ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα "έχουν σκοτώσει πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους", ότι ευθύνονται για ¨αμέτρητες περιπτώσεις εκμετάλλευσης, βίας και ανείπωτων καταστροφών", ανακοινώνει ότι "το έθνος μας επαναλαμβάνει τη σταθερή του δέσμευση ν΄ανάψει το φως της ελευθερίας, σε όσους λαχταρούν ένα καλύτερο και πιο ελεύθερο μέλλον".

Κηρύσσει την 7η Νοεμβρίου(Ημέρα της Οκτωβριανής Επανάστασης), "Εθνική Ημέρα Θυμάτων του Κομμουνισμού"!


Η χώρα, λοιπόν, που χρηματοδότησε δύο Παγκόσμιους Πολέμους, η χώρα που εκκαθάρισε μια ολόκληρη ήπειρο, από τους Αβορίγγινες με μοναδικό σκοπό μεγαλύτερα κέρδη, από την αναδιανομή των παγκόσμιων αγορών, μιλάει για "θύματα του κομμουνισμού"!!!

Προφανώς, υπάρχει έλλειψη στοιχείων, για τα θύματα των καπιταλιστικών καθεστώτων, αφού πουθενά δεν αναφέρονται.

Ποιος, για παράδειγμα γνωρίζει ότι τα επίσημα καταγραμμένα και διαπιστωμένα, από όλους τους διεθνείς ερευνητές ιστορικούς, θύματα του εμφυλίου πολέμου, μεταξύ επαναστατών(μπολσεβίκων) και αντεπαναστατών(λευκοχιτώνων και δυτικών στρατιωτών) ήταν στην ΕΣΣΔ 3.777.380 εκτοπισμένοι και 642.980 εκτελεσμένοι, όταν στις ΗΠΑ, το 1943 ήταν, στις φυλακές και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, 3,8 εκατομμύρια και 860.000 εκτελεσμένοι; Εκεί, προφανώς, ίσχυε η νόμιμη πρακτική των οργάνων του νόμου και όχι οι Ρουζβελτικές εκκαθαρίσεις και βιαιότητες!

Από τη δημιουργία των ΗΠΑ, μεταξύ του 1790 και 1890, εξολοθρεύτηκαν 100 εκατομμύρια Ινδιάνων(D. Stanard "Αμερικανικό Ολοκαύτωμα" Oxford Press 1992).. Με επίσημη ταρίφα! 20 δολ. το ανδρικό κεφάλι, 10 δολ. το γυναικείο, 5 δολ. το παιδικό! Οχι βούβαλου! Ινδιάνου! 

Μετρήστε μετά, τον αριθμό των Αφρικανών σκλάβων και προσθέστε τους, στα εκατομμύρια αυτών που πέθαναν στ΄αμπάρια των Αγγλικών πλοίων, κατά τη μεταφορά τους στις ΗΠΑ.

Μετρήστε τα 10 εκατομμύρια των Ινδών, που πέθαναν, από τον τεχνητό λιμό του 1876-1878, της Αγγλικής κυριαρχίας και άλλα 10 εκ. από τον λιμό του 1899-1900.

Ας θυμηθούμε και την "εφεύρεση" του λόρδου Κίτσενερ. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τους Μπόερς. Ο μισός πληθυσμός του Χαρτούμ εγκλεισμένος. Ολοι άμαχοι.Από τις 118.000 πέθανε, εκεί μέσα, το 24%. Τα 22.074 ήταν παιδιά κάτω των 16 ετών!

Για τα θύματα ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας, Βελγίου, στην Αφρική, δεν υπάρχουν, σαφώς, αρκετά μηδενικά, στην αριθμομηχανή σας!

Χιροσίμα, Ναγκασάκι, Δρέσδη, Βορ. Κορέα, Βιετνάμ, κάτι "ψιλά" επιπλέον, γι΄αυτούς.

Και αν και εδώ και 25 χρόνια δεν υπάρχει ΕΣΣΔ και κομμουνισμός, οι Γιάνκηδες, κάνουν ότι δεν το έχουν καταλάβει και "μάχονται" με το φάντασμα του;;;
Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Σομαλία, Υεμένη, Παλαιστίνη, Πακιστάν. Εκατομμύρια οι νεκροί!

Την εποχή του Μακαρθισμού, 7,8 εκατομμύρια φυλακισμένοι Αμερικανοί με ποινές, 30ετούς κάθειρξης. Κάθε 10ος Αμερικανός, σε παραγωγική ηλικία!

Και τέλος, ο φασισμός, απόγονος του καπιταλισμού και τα θύματα του.Ο Ιαπωνικός φασισμός εξολόθρευσε περισσότερους Κινέζους, απ΄ότι ο Γερμανικός, Σοβιετικούς!

Σε 500 εκατομμύρια ανέρχονται τα θύματα του καπιταλισμού, στο όνομα της Δημοκρατίας! Στραβοκατάπιατε;;

Για τον καπιταλιστή, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, από τον κομμουνιστή! Ζητάει δικαιώματα, μείωση ωρών εργασίας, καλύτερους μισθούς, κοινωνική ασφάλιση, καλυτέρευση της ζωής του. Αποτρόπαια και αηδιαστικά πράγματα, για έναν καπιταλιστή! Δεν θέλει ο άνθρωπος να δουλέψει; Ας πεθάνει! Πρέπει να δουλέψει; Ας πεθάνει δουλεύοντας!

Τελικά, νομίζω ότι πρέπει να καθιερωθεί μια Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Καπιταλιστικής Απληστίας, για παράδειγμα, στις 4 Ιουλίου!

Με αφιερώματα μνήμης σε όλα τα αθώα θύματα. Από τους Ινδιάνους, τους μαύρους, τους Βιετναμέζους, τους Αραβες, τους Ιρλανδούς ΚΑΙ τους Ελληνες!

1 σχόλιο:

  1. Και μόνο η θύμηση της Οχτωβριανής Επανάσταση τους κάνει να στριφογυρνάνε ανήσυχοι ακόμη και στον ένοχο ύπνο τους.
    Καλό αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή