Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Φαντάροι της ΕΛΔΥΚ προσφέρουν στο ΚΚΕ ποσό από τον μισθό τους

 

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

 

Οι φαντάροι που υπηρετούμε στην ΕΛΔΥΚ, αποφασίσαμε συγκεντρώσουμε ένα ποσό από τον μισθό μας και να το προσφέρουμε στο ΚΚΕ με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση του. 

Το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που έμπρακτα αποδεικνύει πως είναι σταθερά δίπλα στον στρατιώτη. Δίνει τους “μικρούς” αγώνες ώστε να έχουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης μέσα στα στρατόπεδα αλλά και τους “μεγάλους”, μαζί με την εργατική τάξη, ώστε να φύγουν οι ξένες βάσεις από την χώρα μας, οι οποίες μας εμπλέκουν σε επικίνδυνα σχέδια. 

Για να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του και να τον δίνουμε και εμείς μαζί του, είναι σημαντικό να βγει για άλλη μια φορά πιο δυνατό από αυτή την Οικονομική Εξόρμηση.  Κύριος αιμοδότης του ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι η εργατική τάξη. Το ΚΚΕ δεν δέχεται χορηγούς, όπως επίσης δεν δέχεται να αποκαλύπτει στον κρατικό μηχανισμό τους φίλους και τα μέλη που το ενισχύουν οικονομικά και για αυτόν τον λόγο δέχεται και το ανάλογο, απαράδεκτο πρόστιμο. Όποτε η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση έχει προβεί σε τέτοιες ενέργειες, έχει φάει τα μούτρα της και το Κόμμα έχει βγει ακόμα πιο δυνατό και αυτό γιατί είναι βαθιά ριζωμένο στον λαό! 

Καλούμε με την σειρά μας και άλλους συναδέλφους να βγουν μπροστά και να ενισχύσουν οικονομικά και αυτοί με όποιον τρόπο μπορούν! 

Φαντάροι ΕΛΔΥΚ

alt.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου