Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ Οι εξελίξεις αυξάνουν τους κινδύνους γενικευμένων πολεμικών συγκρούσεων σε βάρος των λαών

 

Πηγή: Associated Press

 

Σε ανακοίνωση του, σχετικά με την ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ - Κίνας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρει τα εξής: 

«Η πρόσφατη επίσκεψη της Προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ στην Ταϊβάν, η μετακίνηση αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων και η γενικότερη ένταση στον “Ινδοειρηνικό”, είναι κρίκοι στην αλυσίδα του επικίνδυνου ανταγωνισμού ΗΠΑ - Κίνας για την πρωτοκαθεδρία στο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα.

Οι εξελίξεις αυτές, σε συνδυασμό με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΝΑΤΟ - Ρωσίας στην Ουκρανία, αυξάνουν τους κινδύνους γενικευμένων πολεμικών συγκρούσεων σε βάρος των λαών και τονίζουν την αναγκαιότητα έντασης της λαϊκής πάλης για την εξάλειψη των αιτίων των ιμπεριαλιστικών πολέμων και για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς».

902gr

1 σχόλιο:

  1. ....... άσε μας ρέ "ΚΚΕ του ΝΊΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ-ΖΑΧΑΡΙΗ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΣΑΣ ΌΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!!" ...... και στείλε τα "ΚΝΙΤΑΚΙΑ" ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ/ΚΟΤΖΙΑ/ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ/ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ..... ΚΟΥΠΟΥΝΙ!!!!!!!!!

    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!!!!

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!!
    ΞΕΧΑΣΑΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ/ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ..... ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΕΙΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ/ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή