Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Με τον τρόπο και την μέθοδο συμμορίας….

 

ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ* Τριτη 6 Σεπτεμβριου 2022 

 

 

Εμφανίστηκαν σήμερα (σσ: Δευτέρα) στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου τα πρώτα τμήματα της περίφημης ΟΠΠΙ (της “Πανεπιστημιακής Αστυνομίας).
 
Φυσικά και δεν ήταν μόνοι τους. Τους συνόδευαν δυνάμεις τον ΜΑΤ με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό.
 
Οι πρώτες συγκρούσεις με φοιτητές που διαμαρτύρονταν, οι πρώτες βολές “κρότου λάμψης” και δακρυγόνων εγκαινίασαν την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.
 
Αυτό που λείπει σε αυτή τη χώρα δεν είναι οι παρακρατικές “ειδικές δυνάμεις” στην υπηρεσία της κυβέρνησης και του καθεστώτος που αυτή υπηρετεί. Υπάρχει πληθωρισμός από συμμορίες (διμοιρίες τις λένε επίσημα) “ειδικών καθηκόντων” αυτού του είδους.
 
Πολλά άλλα λείπουν και από τα Πανεπιστήμια, και από τους φοιτητές και από τον ελληνικό λαό.
Γι αυτά όμως η κυβέρνηση αδιαφορεί. Το μόνο που τη νοιάζει είναι ο φόβος της απέναντι σε τυχόν αντίδραση των πολλών, του λαού μας. Γι αυτό θωρακίζει το πανβρώμικο καθεστώς της με ό,τι είδους ενόπλου ή ημιενόπλου σώματος ανακαλύψει η αρρωστημένη φαντασία της.
 
Δεν μας αξίζει ούτε αυτό το καθεστώς, ούτε τα “σώματα ασφαλείας” του. Δεν μας αξίζει η τυραννία, ο εκφοβισμός και η μαύρη ζωή που μας υπόσχονται.
 
(από το facebook του Γιώργου Μαργαρίτη)
 
 
Γιώργος Μαργαρίτης
18 ώρες πριν

Με τον τρόπο και την μέθοδο συμμορίας....

Εμφανίστηκαν σήμερα στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου τα πρώτα τμήματα της περίφημης ΟΠΠΙ (της "Πανεπιστημιακής Αστυνομίας). Φυσικά και δεν ήταν μόνοι τους. Τους συνόδευαν δυνάμεις τον ΜΑΤ με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Οι πρώτες συγκρούσεις με φοιτητές που διαμαρτύρονταν, οι πρώτες βολές "κρότου λάμψης" και δακρυγόνων εγκαινίασαν την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

... Δείτε περισσότερα
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι, πλήθος και κείμενο που λέει "KR PANS EO Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ! Φ.Σ.ΑΘΗΝΑΣ" 
 


 

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου