Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

GO HOME κύριε Πρέσβη

 


Η ιμπεριαλιστιστική τάξη πραγμάτων που εκπροσωπεί ο κύριος Πρέσβης είναι ανεπιθύμητη στη Χίο γι αυτό και πρέπει να του γυρίσουμε την πλάτη!

Πρόκληση στα φιλειρηνικά – δημοκρατικά και αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του Χιώτικου  λαού αποτελεί η έλευση  του Αμερικανού πρέσβη στο νησί μας, με επί της υποδοχής τον κ. Μηταράκη, υπεύθυνο εκ μέρους της κυβέρνησης της κατασκευής στρατόπεδου συγκέντρωσης για τα θύματα των ιμπεριαλιστικών τους  πολέμων.

  Είναι γνωστό σε όλους ότι οι  Αμερικανοί  πρεσβευτές στη χώρα μας, με ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων και φυσικά της σημερινής της ΝΔ, δεν περιορίζονται στα διπλωματικά τους καθήκοντα, αλλά εμφανίζονται τακτικά σε ρόλο τοποτηρητή και επικυρίαρχου.

 Κύριος ιδεολογικός στόχος τους είναι η εξοικείωση με την αμερικανική “Νέα Τάξη” των ιμπεριαλιστών συμπεριλαμβανομένης και της ΕΕ, η εξασθένιση των αντιιμπεριαλιστικών  αισθημάτων του λαού μας.

Ο λαός μας που γνωρίζει την πολιτική των ΗΠΑ στη Νοτιανατολική Ευρώπη, από τη χούντα, το Κυπριακό, τη Βοσνία, το Αιγαίο, που γνωρίζει το ρόλο τους στην Ουκρανία και τις ιμπεριαλιστικές τους αντιθέσεις με τη Ρωσία στη συγκεκριμένη σύγκρουση, το ρόλο τους στη Μέση Ανατολή, τα εμπάργκο και τις επεμβάσεις τους, που μακελεύουν τους λαούς και τους οδηγούν στη λιμοκτονία, μπορεί και πρέπει να τερματίσει  αυτή την πολιτική, οικοδομώντας την Ελλάδα της Ειρήνης και της ευημερίας ανάμεσα στους λαούς, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Η ιμπεριαλιστιστική τάξη πραγμάτων που εκπροσωπεί ο κύριος Πρέσβης είναι ανεπιθύμητη στη Χίο γι αυτό και πρέπει να του γυρίσουμε την πλάτη!!!

Λαϊκή Συσπείρωση Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου