Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ «Κωμωδία» τα μέτρα που εξήγγειλαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ (VIDEO)

 

 
 

Κυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν στη ΔΕΘ την κάλπικη αντιπαράθεση μέσω των εξαγγελιών τους, την ώρα που και οι δύο υπόσχονται να εφαρμόσουν την πολιτική της ΕΕ των μονοπωλίων που τσακίζει λαϊκά δικαιώματα, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως σημείωσε, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι συνένοχοι για την «κωμωδία» των μέτρων που εξαγγέλλουν, καθώς το κράτος αρπάζει τους κόπους των εργαζομένων με έμμεσους και άμεσους φόρους και επιστρέφει τους ψίχουλα.

Για να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή φτώχεια, είπε ο Μ. Συντυχάκης, χρειάζεται άμεση αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εγχώριων πηγών ενέργειας, κόντρα στις επιταγές της ΕΕ, κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας, απόσυρση της χώρας από τις κυρώσεις της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας, κατάργηση φόρων σε καύσιμα και ενέργεια.

Ακόμα, ενόψει του δύσκολου χειμώνα κάλεσε τον λαό να μην δείξει καμία αναμονή και καμία ανοχή σε κανέναν, αλλά να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και να δώσει μεγάλη απάντηση στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου