Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Μια οφειλόμενη απάντηση σε άσπονδους φίλους και «πολιτικούς τουρίστες»…

 

Thumb_Diethni_Oukrania_Russia_3

 

Κάποιοι “καλοθελητές”, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, και τους επιστημονικούς τίτλους σπουδών που απέκτησαν με τη θυσία και τα έξοδα τότε των κομμουνιστών και του λαού της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στην προσπάθειά τους να πλήξουν το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και το πολύ πετυχημένο 48ο Φεστιβάλ της, “σπέρνουν” στο διαδίκτυο μια σειρά από ανυπόστατες φήμες σε βάρος των προσπαθειών για την εκπλήρωση του διεθνιστικού χρέους της ΚΝΕ.

Τους ενοχλεί αφάνταστα η κρυστάλλινη τοποθέτηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και το κάλεσμα των κομμουνιστών στο λαό να μην επιλέξει ληστή-ιμπεριαλιστή.

Κάνουν, λοιπόν, λόγο πως οι Οργανώσεις νεολαίας από τη Ρωσία και την Ουκρανία που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ «είναι ανύπαρκτες», δεν διστάζουν να συκοφαντήσουν νέους κομμουνιστές από αυτές τις χώρες, που τοποθετούνται ενάντια στους σχεδιασμούς των αστικών τάξεων των χωρών τους, αποκαλώντας τους «πολιτικούς τουρίστες που ήρθαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα»!!!

Μάλιστα, οι ίδιοι “βγαίνουν από τα ρούχα τους” γιατί, όπως γράφουν, «ο Περισσός μετέρχεται απαράδεκτες μεθόδους για να στηρίξει τις θέσεις του για τον πόλεμο».

Φαίνεται πως ενόχλησε απίστευτα τόσο η παρουσία στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ νέων κομμουνιστών από τις δύο εμπόλεμες χώρες, όσο και η κοινή προσέγγισή τους στο ζήτημα του ιμπεριαλιστικού πολέμου με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ (αυτό στην πραγματικότητα τους πείραξε), κι έτσι ξεκίνησαν «λασποπόλεμο».

Η ΚΝΕ και το ΚΚΕ θα συνεχίσουν και θα δυναμώσουν τη δράση τους με τα ΚΚ και τις ΚΝ, με όλους όσοι και όσες εναντιώνονται στην «κρεατομηχανή» του ιμπεριαλιστικού πολέμου και δεν “τσιμπάνε” στα κάλπικα προσχήματα των καπιταλιστών της μιας ή της άλλης πλευράς.

Όσο για τους “καλοθελητές”, που κάποιοι από αυτούς θέλουν να παρουσιάζονται και ως “φίλοι”, για να μην υποφέρουν άλλο, ας καταφύγουν στο ξύδι.

Άλλωστε, ράμματα για τη γούνα τους, έχουμε πολλά…

 Οδηγητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου