Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Εκεί είναι ελεύθεροι από τα δεσμά του ΠΑΜΕ!

Καταγγελία: Απλήρωτοι και... κομπάρσοι διαφημίσεων οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας

Και η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν...

Αδιανόητες καταγγελίες εργαζόμενου στα ναυπηγεία Ελευσίνας, που μέσω επιστολής που έστειλε στο planet-greece προχωράει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις...



Αναλύτικά η επιστολή:

Το blog σας έχει ασχοληθεί πάρα πολλές φορές με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας . Πήρα λοιπών και εγώ το θάρρος και σας γράφω και πιστεύω να για άλλη μία φορά να μας βοηθήσετε να δούνε όλοι τι τραβάμε .

Αυτό όμως που έγινε σήμερα στα Ναυπηγεία ξεπερνάει τα όρια κάθε φαντασίας ,

Δεν φτάνει που μας χρωστάνε χρήματα και δεν μπορούμε να ζήσουμε , έχουνε και το θράσος να θέλουν να γυρίσουν διαφήμιση μέσα στα Ναυπηγεία γνωστής μάρκας αυτοκινήτου . Για να την γυρίσουν θέλουν να μας βάλουν με το ζόρι να αδειάσουμε συγκεκριμένους χώρους μέσα στο Ναυπηγείο που είναι γεμάτοι εργαλεία να καθαρίσουμε και να βάψουμε δρόμους , όταν την ίδια στιγμή ούτε αυτήν την εβδομάδα δεν θα πάρουμε ούτε ευρώ ….

Με φωνάξανε τώρα να με απειλήσουν ότι εάν δεν μπώ την Κυριακή στο Ναυπηγείο να παίξω στο διαφημιστικό θα με απολύσουν !!!! Δεν αντέξω δεν αντέχουμε άλλο .

Ήμαρτον έλεος που το πάτε επιτέλους θέλετε να μας ωθήσετε στα άκρα , τι θα πω αύριο στο παιδί μου , γιε μου δεν πήρα για άλλη μία φορά ούτε ευρώ αλλά θα πάω την Κυριακή στην δουλειά να παίξω σε διαφήμιση για να έχει ο Ταβουλάρης και ο γιός του καλό όνομα στην πιάτσα .

Ντροπή και αίσχος

Κάνατε το Ναυπηγείο studio διαφήμισης !!!!! ξυπνάτε το μόνο που θα γυρίσουμε είναι τσόντα με πρωταγωνιστές εσάς !!!

ΥΓ. στο τέλος επειδή δεν δεχόμασταν μας είπανε ότι θα κανονίσουν να πάρουμε και 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ % ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου