Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

VIVA CAPITALISM-Πρετεντέρης, τα συμφέροντα και η Νέα Ομιλία του Όργουελ

Πρετεντέρης, τα συμφέροντα και η Νέα Ομιλία του Όργουελ

Οέγκυρος, έγκριτος, αντικειμενικός, ανεξάρτητος και αδέκαστος λειτουργός της δημοσιογραφίας Ιωάννης Πρετεντέρης έδωσε συνέντευξη σε ηλεκτρονική εφημερίδα. Ως τι; ...θα αναρωτηθείτε. Η δουλειά των έγκυρων, έγκριτων, αντικειμενικών, ανεξάρτητων και αδέκαστων λειτουργών της δημοσιογραφίας δεν είναι να δίνουν συνεντεύξεις, αλλά να παίρνουν. Αυτά τα τελευταία γίνονται σε υποανάπτυκτες χώρες όμως, όπως κάτι Νορβηγίες και κάτι Σουηδίες.

Στην υπεραναπτυγμένη Χελλάδα μας η οποία αποτελεί και το λίκνο του πολιτισμού...
(μπολιτιζμού κατά τους κακοπροαίρετους) δημοσιογράφοι παίρνουν συνεντεύξεις από δημοσιογράφους, παρουσιαστές καλούν στις εκπομπές τους άλλους παρουσιαστές, εκδότες βραβεύουν άλλους εκδότες, τραπεζίτες και εφοπλιστές υμνούν άλλους τραπεζίτες και εφοπλιστές και διοργανώνουν διαφημιστικά χάπενινγκς "όλοι μαζί μπορούμε" δείχνοντας τον ανθρωπισμό τους μέσω φιλανθρωπίων προσπαθώντας να πείσουν μισθωτούς των 400 ευρώ να δώσουν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν άστεγους, άνεργους και άλλους μισθωτούς των 400 ευρώ. Όλο το νταβαντούρι βεβαίως βεβαίως με το απαραίτητο φόντο on camera το brand του "διοργανωτή" σουπερμαρκετά, του συνδιοργανωτή τηλεοπτικού σταθμού και της συνδιοργανώτριας τράπεζας. Τα παραπάνω θα μπορούσαν να με δυο λέξεις να ονομαστούν και συστημική ανακύκλωση.

Στην συνέντευξή του ο έγκυρος, έγκριτος, αντικειμενικός, ανεξάρτητος και αδέκαστος Ιωάννης Πρετεντέρης μίλησε για την πανωλεθρία του περσινού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού που ηγείται. Τον τηλεοπτικό σταθμό της Αγίας Τριάδας των εθνικών ευεργετών. Των Μπόμπολα-Ψυχάρη-Βαρδινογιάννη. Είπε λοιπόν ο Κυρ-Γιάννης ότι το κανάλι που εργάζεται και ο ίδιος προσωπικά, δέχθηκαν έναν λυσσαλέο πόλεμο από συμφέροντα. Συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά που λυμαίνονται την χώρα. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε το αδέκαστο μυαλό του Ιωάννη Πρετεντέρη και να αποκωδικοποιήσουμε το παράπονό του.

Τί είδους συμφέροντα μπορεί να πολεμάνε την αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση του Mega Channel και του Ιωάννη Πρετεντέρη;

Μην είναι τα συμφέροντα των Σκουριών και της εξόρυξης στην Χαλκιδική; (βλέπε Μπόμπολας). Αυτά που ξεκίνησαν 12 χρόνια πριν με μέγα σκάνδαλο Πάχτα, Παπακωνσταντίνου, Τσοχατζόπουλου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα χαρίζοντας ουσιαστικά την μισή Β. Χαλκιδική και το χρυσάφι της στους Καναδούς και στον Μπόμπολα καταστρέφοντας παράλληλα την Χαλκιδική και τους κατοίκους της;
Μην είναι τα συμφέροντα των καταχρεωμένων και υπερδανεισμένων Πήγασου και ΔΟΛ (βλέπε Μπόμπολας-Ψυχάρης) που ενώ είναι ζημιογόνα 5 χρόνια τώρα τροφοδοτούνται συνεχώς με νέα δάνεια από τις τράπεζες τις οποίες το μνημόνιο αναχρηματοδότησε και τον λογαριασμό των πληρώνουν οι πολίτες;

Μην είναι τα συμφέροντα των αυτοκινητοδρόμων-διοδίων (βλέπε Μπόμπολας) και των σκανδαλωδών -κατά γενική ομολογία όλων των κομμάτων- συμβάσεων Σουφλιά το 2007 που όμως κανείς δεν τολμάει να αναθεωρήσει; Τι πιο λογικό να υπάρχει ρήτρα ότι σε περίπτωση που τα έσοδα του Μπόμπολα από τα διόδια "δεν είναι τα αναμενόμενα", τότε το κράτος του πληρώνει την διαφορά. Όχι την χασούρα! Την διαφορά στα "έσοδα που ΑΝΕΜΕΝΑΝ", αλλά δεν ήρθαν. Κάτι σαν να έχετε εσείς περίπτερο, να "αναμένετε" έσοδα 50.000 ευρώ για το 2014, και επειδή αυτά τελικά ήταν μόνο 10.000, το κράτος να σας δίνει τα υπόλοιπα 40.000! Λογικό! Μπόμπολας είσαι! Μόνο που ως Μπόμπολας το ποσό δεν δίναται να είναι το ευτελές των 40.000 ευρώ, αλλά κάτι παραπάνω. 300.000.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή που κόβουν συντάξεις, ιατρικές εξετάσεις και απολύουν κόσμο. Φυσικά αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει είδηση στο κανάλι που εργάζεται ο ανεξάρτητος Ιωάννης Πρετεντέρης.

Μην είναι τα συμφέροντα που έκλεισαν με άκρως φασιστικό τρόπο την ΕΡΤ για να πάρει η συτεχνία της Digea (βλέπε Μπόμπολας-Ψυχάρης-Βαρδινογιάννης) το μονοπώλιο του ψηφιακού σήματος και τον έλεγχο των τηλεοπτικών συχνοτήτων;

Μην είναι ο φόρος διαφήμισης που αναβάλλεται εδώ και χρόνια και δεν πληρώνουν ποτέ οι καναλάρχες; (βλέπε Μπόμπολας-Ψυχάρης-Βαρδινογιάννης) Έτσι, για να μπορούν πιο εύκολα να σου κουνάνε το δάχτυλο για την φοροδιαφυγή στα γυράδικα και στα μπουγατσατζίδικα. Εκείνες οι ζαμπονοκασερόπιτες και τα topino chocoholic για τα οποία δεν ζητούσες απόδειξη είναι η πηγή του κακού σου λέει ο Ιωάννης! 
Μην είναι τα συμφέροντα των αφορολόγητων εφοπλιστών; (βλέπε Βαρδινογιάννης).

Αν μη τι άλλο -και ξεπερνώντας το προκλητικό του πράγματος- έχει πλάκα ο κύριος Ιωάννης Πρετεντέρης να μιλά για συμφέροντα όταν σε όλα τα λεξικά δίπλα στο λήμμα "οικονομικά συμφέροντα" που αναπτύσσονται σαν καρκίνος και καταστρέφουν τα πάντα, υπάρχουν οι φωτογραφίες των τριών αφεντικών του. Αυτοί οι τρεις είναι η Ελλάδα δεκαετίες τώρα. Αυτοί ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Αυτοί φτιάχνουν και σερβίρουν πολιτικούς στις εκλογές. Αυτοί "καίνε" πολιτικούς. Αυτοί καθορίζουν πολιτικές. 
Στην Ελλάδα του 2014 όμως και με στρατούς ηλιθίων κοινωνικοπολιτικά αγράμματων Κυρ-Παντελήδων σε υπερπληθυσμό, η Νέα Ομιλία του Όργουελ μπαίνει σε εφαρμογή. Συμφέροντα = Αυτοί που ενοχλούν το μεγάλο αφεντικό μου. Δημοσιογράφος Ιωάννης Πρετεντέρης. Δοξάστε με! 

Από projector-revolt μέσω ΗΦΑΙΣΤΟΣ


projector-revolt μέσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου