Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συγκέντρωση της ΟΓΕ στις 22 ΙούνηΣυγκέντρωση την Τετάρτη 22 Ιούνη στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας - μέλη της ΟΓΕ για να τιμήσουν τα 40 χρόνια ζωής και δράσης της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.
 

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η Μαιρίνη Στεφανίδη, πρόεδρος της ΟΓΕ.


 

Έκθεση φωτογραφίας για την επέτειο της συμπλήρωσης των 40 χρόνων δράσης


 
ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες;…Έχεις κοινωνικές ανησυχίες;…
Έχεις, ακόμα καλύτερα, και τα δύο;…
Αν ναι, οπλίσου με τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ή το κινητό σου και πάρε μέρος στην
Έκθεση φωτογραφίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
για την επέτειο των 40 χρόνων της!

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων δράσης της, η ΟΓΕ διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας. «Οπλίσου με τη φωτογραφική σου μηχανή ή το κινητό σου και πάρε μέρος στην Έκθεση Φωτογραφίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας», είναι το κάλεσμα που απευθύνει σε γυναίκες και άντρες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση, στέλνοντας τις φωτογραφίες τους με θέμα τη σημερινή γυναίκα.
 
«Η σύγχρονη γυναίκα μέσα από το φακό!». Με αυτό τον τρόπο προσδιορίζει η ΟΓΕ το θέμα της έκθεσης και των φωτογραφιών που θα περιλαμβάνει. Στο κάλεσμά της πιο αναλυτικά αναφέρει: «Ποια είναι η γυναίκα του σήμερα; Ποια είναι η εργαζόμενη, η άνεργη, η γυναίκα της υπαίθρου, η εμπόρισσα, η γυναίκα του γραφείου, των επιστημών και της τέχνης; Ποια είναι η μαθήτρια, η φοιτήτρια, η μάνα, η μετανάστρια, η πρόσφυγας, η ηλικιωμένη; Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες; Έχεις κοινωνικές ανησυχίες; Έχεις, ακόμα καλύτερα, και τα δύο; Αν ναι, οπλίσου με τη φωτογραφική μηχανή για την επέτειο των 40 χρόνων της!»

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

Οι όροι συμμετοχής που έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία, καθώς και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για όσες και όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην έκθεση στέλνοντας τις φωτογραφίες τους, είναι οι εξής: Η πρόσκληση για την έκθεση απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες, ηλικίας άνω των 15 ετών. Το κάθε φυσικό πρόσωπο ή ομάδα προσώπων μπορεί να συμμετέχει με μία έως και τρεις φωτογραφίες.
 
Όλες οι συμμετοχές-φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν σε ψηφιακή μορφή στο email oge40xronia@gmail.com, με ένδειξη «Για Έκθεση Φωτογραφίας ΟΓΕ», το αργότερο έως τις 30 Ιούνη 2016. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι ευκρινής και σε καλή ανάλυση.
 
Στο email θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία του συμμετέχοντα-των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email επικοινωνίας). Προαιρετικά μπορεί να σταλεί και σύντομο κείμενο - σχολιασμός της κάθε φωτογραφίας (έως 100 λέξεις).
 
Όλες οι συμμετοχές που πληρούν τους όρους και ανταποκρίνονται στο πνεύμα της έκθεσης, θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΓΕ (www.oge.gr), σε ειδική στήλη με τίτλο «Έκθεση Φωτογραφίας για τα 40 χρόνια της ΟΓΕ». 
 
Επιλεγμένες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, στο πλαίσιο κεντρικής εκδήλωσης της ΟΓΕ στην Αθήνα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΟΓΕ στο τηλέφωνο 2103629460 και στο email oge40xronia@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου