Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Σκέψεις για άλλη μια επίθεση τραμπούκων
Για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσ/νίκης κ. Μπουτάρη θα μπορούσαμε να πούμε πολλά.

Θα πούμε όμως λίγα και έξω από υποκριτικά ηθοπλαστικά πλαίσια ψάχνοντας να βρούμε τρόπο να συμφωνήσουμε "όλοι". δηλαδή "όλοι οι καλοί"...

Tόσα χρόνια κάποιοι κρύβουν την αλήθεια και ψάχνοντας δήθεν το τι φταίει δείχνουν διαρκώς άτομα .
 Ετσι κατα τα ΜΜΕ και αυτους που τωρα φρικαρουν υποκριτικά, υπεύθυνοι είναι οι "άχρηστοι","οι κλέφτες", "τα λαμόγια", "οι ανίκανοι", κλπ κλπ. δηλ κάποια άτομα. 
Για τη μηχανη που προκαλεί το προβλημα κουβεντα... 
Στο πως πρέπει να αντιδράσουμε προτεινουν επίσης ατομικες συμπεριφορές, αφού βέβαια το συλλογικό αποκλείεται ως επικίνδυνο αν ξεφύγει από τη χειραγώγησή τους. Ετσι φτάνουμε σε επιθεσεις σε άτομα από άτομα. 

Όμως αυτό που φταίει δεν είναι τα άτομα που αν αλλάξουν κι έρθουν άλλα άτομα όλα θα πανε καλύτερα, αλλά οι πολιτικές που είναι περα από άτομα. 
 
Όσο συνεχίζεται η λογική των "κακών πολιτικών" σε αντίθεση με τους "καλούς και τίμιους" θα εχουμε διαρκώς τέτοια. 
 
Ας το σκεφτουμε αυτό. 

Ο κόσμος δεν ειναι χωρισμένος σε μάγκες και μη μάγκες. 
Αυτή η λόγική είναι που οδηγεί στον ρατσισμό και στον φασισμό

Ο κόσμος δεν  είναι χωρισμενος σε "πολύ Έλληνες" και "λίγο Έλληνες". 
Αλλιως ειναι χωρισμένος ο κοσμος κι αυτη ειναι η αιτια. 
 
Ο κόσμος είναι χωρισμένος σε πλούσιους και φτωχούς και οι λίγοι πλούσιοι που έχουν την εξουσία μπλοκάρουν  την εξέλιξη και δεν την αφήνουν να τρέξει προς τα μπρος για να μην χάσουν τον πλούτο και την εξουσία τους.
 
Χειραγωγούν με όποιον τρόπο μπορούν τις μάζες και τις στρέφουν στις πιο άθλιες λογικές με σκοπό το ατομικό κέρδος.
 
Αλλά και σ'αυτό ακόμη η ευθύνη δεν είναι ατομική, αλλά είναι ευθύνη της μηχανής που κινεί την οικονομία που είναι η οικονομία των λίγων επιχειρηματιών και του ατομικού τους κέρδους. Αυτό είναι που πρέπει να αμφισβητηθεί.

Όσο "υποτάσσεται" κανείς στην ανάγκη της ύπαρξης αυτής της οικονομίας και την αναγνωρίζει ως μοναδική λύση, τόσο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δέχεται και τις λογικές της. 

Το πιο γελοίο εν τω μεταξυ θα είναι ότι στο τέλος θα καταδικαστεί "η βία από όπου κι αν προέρχεται" για να έχουν και το κεφάλι τους πιο ήσυχο "οι από πάνω". 

Αυτό που έγινε στη Θεσ/νίκη ήταν άθλιο και χωρίς νόημα και όλοι ξερουν απο ποιους εγινε. 

Όσο για όλους τους υπερβολικά έλληνες που είναι πιο έλληνες από τους άλλους ας δουν επιτέλους ποιος κρύβεται πίσω τους και ποιους βολεύει αυτός ο ρατσισμός.
 

1 σχόλιο:

 1. Φίλοι μου καλοί!

  Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ την Μορφή του "Χθές" με Αγκυλωτούς και άλλα όπως ξέρουμαι ιστορικά σύν τοις καταστροφές που έφερε στην Ανθρωπότητα!

  Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός έχει "Μεταεξελιχθεί" όπως και ο Καπιταλισμός στην πορεία Του για τον Ιμπεριαλισμό! Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!

  Ο "Σημερινός" Ναζιστοφασισμός που κυκλοφορεί με τα Σύμβολα του είναι το κάλυμμα για την εδραίωση του Σύγχρονου του "Μοντέρνου" Ναζιστοφασισμού!

  Κοιτάζοντας την Ιστορία ΑΝΕΛΙΞΗΣ του Ναζιστοφασισμού και τα πρόσωπα Του βλέπουμαι παραλληλισμούς με "Μοντέρνες Μορφές" Ναζιστοφασισμού Σημερινών Ατόμων και Πολιτικών Μορφών!

  Μία από "Αυτές" της Σύγχρονες και "Μοντέρνες Μορφές" είναι και ο λεγάμενος Δήμαρχος!

  Όλα τα άλλα που ακούγωνται είναι εκ του πονηρού βλ. Χρυσή Αυγή βλ. Τους Πατρώνους της Χ.Α. το Πολιτικό Σύστημα (Μνημόνια for 99 year Παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνικής Ιστορίας!)!


  ΥΓ. Τον Μουσουλίνι και την γυναίκα του πρώτα τους σάπισαν στο ξύλο μετά εκτέλεση και κρέμασμα ανάποδα!

  Στο Βέλγιο Ολλανδία Γαλλία τους συνεργάτες και φιλικά προσκείμενους προς του Γερμανούς κατακτητές τόσο της γυναίκες όσο και τους άνδρες άλλους τους σάπισαν δημόσια στο ξύλο ο Λαός και άλλους Τους Λίτζαραν Δημόσια!

  Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι γερμανοί πολίτες Λίτζαραν πολλά τοπικά Ναζιστικά Στελέχοι Δημόσια!

  Στην Χώρα Μας Λίτζαραν κανένα Ταγματασφαλίτη Μαυραγορήτη Δοσίλογο ή Κουκουλοφόρο Καταδότη;;;

  Στην Χώρα μας Λίτζαραν κανέναν Εθνοπροδότη;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή