Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

«Το έθνος μου είναι πολύ μικρό δια να διαπράξει τόσον μεγάλη ατιμίαν»
«Κάθε φορά που είμαστε στο Ισραήλ, είμαστε σα στο σπίτι μας»,

δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης από το Τελ Αβίβ.

ΠΑΜΕ: Λευτεριά στους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους
«Το έθνος μου είναι πολύ μικρό δια να διαπράξει τόσον μεγάλη ατιμίαν»
Ενημερώστε τον κ. Μητσοτάκη ότι το «σπίτι» του:

Διαπράττει εδώ και 53 χρόνια την πλέον ειδεχθή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου στον κόσμο.


Έχει επιβάλλει καθεστώς φυλακής και απαρχάιντ σε έναν ολόκληρο λαό που δεν έχει κυριαρχία ούτε στο νερό του, ούτε σε ενέργεια, ούτε στα καλλιεργήσιμα εδάφη του.

Κατέχει το 78% των εδαφών της Παλαιστίνης και πλέον προχωρά κατά παράβαση κάθε έννοιας Δικαίου στην κατάληψη και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Έχει χτίσει το πιο απάνθρωπο τείχος στον κόσμο ορατό ακόμα και στους πιο μυωπικούς «φιλελεύθερους» που έκαναν καριέρα με τις οιμωγές τους για το πάλαι ποτέ τείχος του Βερολίνου.

Προχωρά σε χτίσιμο 9.000 νέων παράνομων οικισμών σε κατεχόμενα εδάφη, γεγονός που θα έπρεπε τουλάχιστον να θορυβεί όποιον μιλά για κατεχόμενη Κύπρο.

Δολοφονεί αδιακρίτως ανθρώπους με μόνο «έγκλημα» ότι είναι Παλαιστίνιοι, έχει εκτελέσει χιλιάδες, έχει τραυματίσει δεκάδες χιλιάδες, αυτή τη στιγμή φυλακίζει 7.000 στα μπουντρούμια του, έχει καταστρέψει 530 παλαιστινιακές πόλεις και χωριά, έχει ξεριζώσει τα 2/3 του παλαιστινιακού πληθυσμού από τις εστίες του.

«Το έθνος μου είναι πολύ μικρό δια να διαπράξει τόσον μεγάλη ατιμίαν»

Ας ενημερώσει, λοιπόν, κάποιος τον κ. Μητσοτάκη ότι «ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου» δεν είναι εξωτερική πολιτική επωφελής για την Ελλάδα.

Είναι πολιτική ατιμία που γυρίζει πάντοτε μπούμερανγκ σε όποιον την διαπράττει.

Αυτό το είχε καταλάβει ακόμα και ο «εθνάρχης» τους, ο Βενιζέλος, που θέλοντας να εξωραΐσει τις δικές του αθλιότητες και όχι διότι είχε μετανοήσει γι’ αυτές, έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να διαπράττει μεγάλες ατιμίες…


Πηγή:  rovespieros.gr

1 σχόλιο:

  1. Θυμίζω ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον ΝΤΕΜΕΚ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΓΑΣΙΜΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΟΤΙ: Ο ΟΗΕ την δεκαετία του '50 (να βρούνε οι Σκατοκυπατζίδες-να κάνουν και κάτι-πότε το 50 και σε ποια συνεδρίαση του ΟΗΕ) ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΏΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΏΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!


    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ!

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή