Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Το κρίσιμο είναι να δυναμώσει ο καθημερινός εργατικός – λαϊκός αγώνας ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική και στους κάθε λογής εκπροσώπους της

 

 

Σε σχόλιο του για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, που ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Ιούνη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Ο κυβερνητικός ανασχηματισμός έρχεται ως συνέχεια της παρερμηνείας και διαστρέβλωσης του εκλογικού αποτελέσματος, που έκανε απ’ την πρώτη στιγμή ο κ. Μητσοτάκης, ότι δήθεν “πήρε εντολή” να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι αντιλαϊκές “μεταρρυθμίσεις”. Γι’ αυτό το λόγο και σε κρίσιμες θέσεις και υπουργεία επιλέγονται δοκιμασμένα στο αντιλαϊκό έργο πρόσωπα, για να τρέξουν αυτές τις “μεταρρυθμίσεις” του κεφαλαίου και της ΕΕ σε βάρος των εργαζομένων και του λαού.

Το σίγουρο είναι ότι απάντηση στα κρίσιμα λαϊκά προβλήματα δεν μπορούν να δώσουν οι κυβερνητικοί ανασχηματισμοί και οι εναλλαγές προσώπων, όταν η πολιτική παραμένει η ίδια. Ούτε φυσικά αποτελούν διέξοδο οι διεργασίες και οι “ανασχηματισμοί” που επιχειρούνται στον άλλο πόλο του αστικού πολιτικού συστήματος, αυτού της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας.

Το κρίσιμο είναι να δυναμώσει ο καθημερινός εργατικός – λαϊκός αγώνας ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική και στους κάθε λογής εκπροσώπους της.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου